Sziasztok!
Lala feltett már előtte egy pár kérdést és mind egy témára irányul, csak ez nem vehető ki ebből a kis szöszenet kérdéséből. Tényállás Lala közbeszerzési pályázaton indult, van tartozása az apeh felé, és nem fizetik ki, de továbbadta a munkát, akiknek szintén van köztartozásuk. Üdv Etus
Bocs nem indultam közbeszerzési pályázaton .Engem felkértekrá hogy végezem el a munkát .Én el is végeztem 2008november 27-én és csak december 16-án tudtam leszámlázni mert a tejesitési igazolást csak akor adták ki és 60 napon belül kellet volnafizetni és nemtudták teljesiteni .Csak márius közepén kapták meg a pénzet a mahid zrt-töl vagy a vegyépszertől ésmost derültki hogy kel együtesadóigazolás. Hnem kédezek rá hogy holvan már a pénzem. Én nem tudom hogy anak a kft nek vane tartozása.hogy nékem van az biztos. De ezmiat teljesen nagylet a káosz nálam mit tegyek most? Ez miat nem tudom most kifizetni a kocsimra a lizinget .Mert most munkátse tudok szerezni. Ha valaki tud munkát kérem segitsen hogy igy is tudjam törleszteni a tartozásomat az apeh felé. ha kell akor a telefon számomat is megadom.köszönöm,
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 51 vendég