Szia!
Igen, mert a 461-es főkönyvi számla a pü.rendezendő adót mutatja év végén, a kötelezettség előírását követően. (Azért vesd össze a z adófolyószámlával is)
Üdv: P.Zsuzsa
Sziasztok!
A 829-es bevallás 1 oldal 22 sorába, ha túlfizetése jelentkezik nem engedi kitenni a minusz jelet. Nem tudom próbáltátok-e már. A mérlegnél pedig a mérleg szerinti eredménynél nem engedi kitenni a minusz jelet, és így természetesen az eszköz és forrás oldal nem egyezik.
Üdv.Margó
Szia Margó!
Próbáld meg a szám után írni, hátha nyerő. Logikusnak nem logikus - de "meglepő és mulatságos"! A bevallásokon ez az új módi (ez nem vicc!)
Én még nem próbáltam - csak a 08310-ből kiindulva gondolom. Ott így műxik.
Üdv: P.Zsuzsa
Igen, bármelyik Java-s bevallásnál előbb a szám utána a mínusz jel, és így lehet megcsinálni. Én erre magamtól nem jöttem rá, írtam az APEH-nek egy nagyon szép levelet mailben, amelyre rögtön (kb. 3hét után) megkaptam a választ, hogy így kell csinálni.
üdv és jó munkát mindenkinek!
Tica
Szia P.Zsuzsa!
Nekem meg a 0829-03-01-gyel vannak problémáim. (Adóalap csökk.) 01.Sorban beirtam a b. oszlopban azt az összeget ami fel tudtam használni az idei nyereség terhére, az a.oszlopba meg beirtam amit nem tudtam érvényesiteni. Hibaüzenetet kapok. Mit bénáztam el???
Üdv. Szeki
Szia Szeki!
Nekem is van igénybevett elhatárolt veszteségem, meg a régiből még tovább vitt az a) rovatban... és nem jelez hibát. Mi a hibaüzenet, hátha tudok segíteni..
Szia Mazsi5!
A hibaüzenetem: Ha 01 C007, C008, C009 < 0 (bármelyik közülük) akkor 03 B001 =0 vagy üres.
Különben van még valami tennivalóm ezzel kapcsolatban, hogy itt beirom és ennek következtében nem fizetek T.adót??? (Apeh-től engedély, kukoricán térdeplés .....stb.)
Köszi előre is!
Szeki
Szia! A főlapon a (D) rovatban a nyilatkozat jövedelem minimum.... mit írtál?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég