Kedves Judit, ha kérhetnék én is a pénztárkönyvből, Apumnak segítek a könyvelését összeállítani.
bbildi@freemail.hu címre légyszíves, nem tudom, ha lenne mentes és ÁFÁs mindkettő érdekelne. Köszönettel Ildi
Azt hiszem, ezt kértem Nellytől is, csak mail címet nem adtam.
Kedves Judit, ha kérhetnék én is a pénztárkönyvből, Apumnak segítek a könyvelését összeállítani.
bbildi@freemail.hu címre légyszíves, nem tudom, ha lenne mentes és ÁFÁs mindkettő érdekelne. Köszönettel Ildi
Azt hiszem, ezt kértem Nellytől is, csak mail címet nem adtam.
Szia Judit!
Én is szeretnék kérni Tőled 2009-re vonatkozó pénztárkönyvet áfásat is éa a nem áfás változatát is.
címem: judit1961@freemail.hu
Köszönöm előre is a fáradozásod!
Üdv: Judit
Sziasztok !
Igérem annak, aki tőlem kért pénztárkönyvet, küldeni fogom . Sajnos szomorú okok miatt még nem készültem el a 2009 évvel. A 2008-at azt hiszem elkűldtem.
Kedves Judit!
Ha még lehetséges, szeretnék kérni az excelles pénztárkönyvedből. (Áfásból és mentesből is.) Előre is nagyon köszönöm. E-mail címem: kingajanos@freemail.hu
Üdv: Kinga
Kedves Judit!
Szeretnék kérni Tőled 2009-es excel pénztárkönyvet. (Áfásból és mentesből is.) Előre is nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: Szabolcs
Szia Judit!
Én is szeretnék kérni a pénztárkönyvedből alanyi és ÁFÁ-s változatot is, ha nem gond 2008-2009 évre is.
Előre is köszönöm:Szilvi
Sziasztok !
Az Áfás még nem készült el, de remélem lesz időm a napokban...........
Az alanyi mentes kész, akinek sűrgős, az a nevemre írjon címmel megjelölve.
Kedves Kardos.Judit !
Szeretnék kérni a 2008-as és 2009-es áfás pénztárkönyvből.
Ha jól olvastam a 2009-es még nem készült el, el tudnád addig is küldeni nekem a 2008-ast!
Előre is nagyon köszönöm a segítséged!
Az e-mail címem: kertesz.kata@enternet.hu
Kertész Kata
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 72 vendég