Sziasztok!
Töltöttetek-e már ki 0853-11-es lapot? Az lenne a kérdésem, hogy ha visszaigényelendő adója van, de a különadója meg fizetendő, akkor ki kell-e tölteni ezt a kérdéses lapot. Én kitöltöttem, de nem engedi, hibaüzenetet ir ki.
Köszönöm
Éva
Sziasztok!
Töltöttetek-e már ki 0853-11-es lapot? Az lenne a kérdésem, hogy ha visszaigényelendő adója van, de a különadója meg fizetendő, akkor ki kell-e tölteni ezt a kérdéses lapot. Én kitöltöttem, de nem engedi, hibaüzenetet ir ki.
Köszönöm
Éva
Szia Éva!
Igen, LEHET átvezettetni egyikről a másik adónemre itt a 11 lapon, de "természetesen" itt is sz.. a program és minden baromságot ír ki. Pl az adónem megnevezésének a program szerint üresnek kéne lenni....holott azt a program írja be és nem mi, ezért nem is tudunk onnan törölni, de beírni sem.
Eért szóltam már a 40-es számon több mint egy hete, ahol megigéréték, hogy javíttatják. Persze még a mai napig nem történt meg.
Ma mérgemben írtam egy emailt az APEH-ba, belefoglalva az egész jávás baromságot is.
Remélem intézkednek és azt is, hogy emiatt a levélért nem leszek az apeh kiszemletje.
Üdv. Erzsi
Köszönöm Erzsi!
Akkor mást nem tehetek, várok még egy pár napot az elküldéssel, hátha lesz egy újabb verzió.
Szia Éva
Szia Éva!
Én tegnap is küldtem be olyat amin kitoltöttem a 11-es lapot. És jó lett.
Nem írod hogy mi a hibaüzenet. Ha megírod talán tudok segíteni.
Üdv Ibi
Szia Ibi!
A hibaüzenet a következő: 1.) Az F oszlop adatát ez E oszlop adatából sz spdata könyvtárban a "0917" mátrix alapján kell számolni.
2.) A C oszlopban az adónem megnevezése és a B oszlop adónem kódja nem megfelelő. A program szerint a helyes érték ("Üres").
A következőket akartam: személyi jövedelmadóból 42000,- Ft visszaigényeledője van, különadója pedig 1100 Ft fizetendő. Úgy gondoltam, hogy a személyi jövedelemadóját megterhelem (103) a különadó összegével (198), a különbözet lenne a visszafizetendő összeg. Ez a nyomtatványon igy meg is jelent. Mi lehet a hiba?
Szia Éva
Szia Éva!
A b oszlopba írd be a 103 kódot és a d oszlopba a 11000 Ft-ot, az e oszlopba a 198 kódot és a g oszlopba a 11000 Ft-t. Majd a következő sorba b oszlop 103 kód, d oszlop 31000 Ft és h oszlop 31000 Ft.
Más oszlopokba ne akarj írni, vagy így csináltad Te is? Nekem jó lett.
Még csak annyit nálam 1.1.6 a verzió szám, ennél működik így.
Várom a válaszodat. Ibi
Bocs most láttam hogy nem 11000 hanem 1100, de a lényegen nem változtat.
Szia!
Ilyen hibaüzenet jelent meg nekem is. Én ujraszámoltattam a nyomtatványt és a hibaüzenet eltünt.
Üdv Fruzsi
Szia Éva! A mai keretprogram frissitése után nekem is ilyesmiket írt ki,mérgemben ki is töröltem a 11lapot.
Nekem ugy volt, hogy az SZJA tulfizetés egy részének átvezetése után fennmaradó összeget benn akartam hagyni, igy mindkét oldalra beírtam, tehát SZJA-ról- SZJA-ra/mert akkor jelzett hogy a tulfizetés nem annyi/ Ezt nem engedi az ujabb verzió. Talán olvastam a kitöltésiben is, hogy ha nem mindet szeretnénk átvezetni, a 917-et alkalmazzuk.Üdv. Ildi
Megirtam ugy is, ahogy Te irtad, és nem írt ki hibaüzenetet, de most a kód után nem írta kia az adónem nevét. Sehol sem. Talán ez volt a probléma. Én tudom, hogy az átvezetéseknél a terhelendő és a jóváirandó összegnek egyformának kell lenni.
Köszönöm a segitséget
Éva
Szia!
Légyszi írd meg nekem, hogy ezt a nyomtatványt HOL és HOGYAN kell újraszámoltatni.
Köszi: Erzsi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég