Szia!
Sajnos hibásak a nyomtatványok. Az apehtől azt a tájékoztatást kaptam, hogy már dolgoznak a problémán. Az már egészen más kérdés hogy mikor lesznek kész:)
üdv: ducheniko
A Te problémád még sok embernek lesz problémája, ha a programhibákat nem javitják ki sürgősen. Mert most már aktuálissá vált a január havi bevallás. Az ominózus nyomtatványok január 12-én már megjelentek én rögvest leteszteltem azokat és egy az egyben ugyanazaokat észleltem. Észrevételeimet kétszer is elküldtem az Apeh-nak!
Amit tudok javasolni: pár perccel ezelőtt 02.01-i /tehát mai/ dátummal verzóváltást hajtottak végre. Fogjunk hozzá, próbáljuk meg most, hátha nem jönnek elő a vázolt hibák és sikerünk lesz. Üdv: L.István
Sziasztok!
Ez a verzió is sajnos hibás.Remélem hamarosan javítják. Dolgozni kellene, de nagyon!Üdvözlettel: Edina
Szia madora!
Saját jogu nyugdijas munkavállalóra is hibátlanul tudtad kitölteni? A 03 valóban eltűnt, de nekem az alkalmazottat nem/!!! / érintő Startkártya-laphoz / 0708-10-01/ érve kéri az alkalmazás kódját és ha kitöltöm, akkor hibás lesz. Én 120/01 alkalmazás minősége kódjelet használtam és a kedvezményes járulékfiz. kódját üresen hagytam, mivel nincs. A 0708-09-01-től pedig csak a 0708-13-as lapon a 779. sorban /tételes eho/ érdekelt a delikvens, a többi lapoldalon már nem.
Sziasztok!
Van még más probléma is! A 0708M lapról a magánnyugdíjpénztári tagdíjat nem emeli át a program a 0708A lapra.
Linda
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 0 vendég