Adófórum

Adózási és számviteli információk

0853 bevallás nyomtatása

Adatszolgáltatás

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: hvanna » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Üdv. Kedves Fómurózók!

Tegnap elkészitettem a saját 853-as bevallásomat. Az elkészitéssel nincs semmi problémám. A kész bevallás nyomtatása viszonyt katasztrófa számomra. A 7oldalas bevallásomat pontosan 50 perc alatt nyomtatta ki az uj ebevjava program. A idő olvasható az első és a z utolsó lapon, a köztes idő 50 perc volt.

A kérdésem  arra vonatkozik hogy a nyomtatásnál én bénáztam el valamit, vagy ez az uj ilyen. Kaptam már szóbeli infot ezzel kapcsolatban, és mindeki azt mondta eddig hogy borzasztóan lassu a nyomtatás. Vajon mit lehetne tenni a meggyorsitás érdekében???

Köszönettel  veszek minden tapasztalatot és véleményt ! 

hvanna 

hvanna

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: erdoapolas » szer. feb. 11, 2009 9:34 am

Szia hvanna!

Ne tudom a választ, mert nálam semmi nem változott, ugyan úgy, olyan sebességgel nyomtat mint a régi ebev-el. A nyomtatóm HP LaserJet 1018 kb. 3 éves.  Nem állítottam semmit sehol. Marcsi

erdoapolas

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: Berta641 » szer. feb. 11, 2009 9:35 am

Szia Hvanna!

Szerintem nálad lehet,  vagy az operációs rendszerrel vagy a nyomtatóval valami hiba, mert nekem otthon is és a munkahelyemen is gyorsan nyomtat.

Milyen nyomtatód van? ha titasugaras akkor normális ha lassú, mondjuk az 50 perc az tényleg soknak tűnik.

Próbáld meg a nyomtatási beállításoknál megnézi, hogy mik vannak beállítva. Nézd meg, hogy nincs e esetleg színes nyomtatásra állítva.A nyomtató tulajdonságainál a speciális fül alatt be lehet állítani, hogy a nyomtatást azonnal megkezdje vagy várólistára tegye.

Szerintem mindenképpen nyomtató beállítási probléma.

Üdv.Berta

Berta641

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: hvanna » szer. feb. 11, 2009 9:41 am

Sziasztok!! Köszi a válaszokat !!

A nyomtatóm Canon LBP Laserjet, és nem állitottam rajta semmit. Bármi mást akarok nyomtatni azonnal veszi csak az uj abev-t  nem.

Üdv: hvanna 

hvanna

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: markne » szer. feb. 11, 2009 11:03 am

Szia!

Nem írtad, hogy mekkora a RAM memória. Nálam ez volt a probléma, hogy csak 128 MB. Igaz, a tájékoztató azt írja, hogy ez elég, de nálam  mégis azzal indokolta a művelet  megtagadását, hogy kevés a virtuális memória. Próbáltam állítani, de az sem segített. Mivel mindenképpen esedékes volt a gépcsere - csak a zárás után akartam - kénytelen voltam előrehozni, Azért próbáld meg a start-ból indulva sugó leírja, hogy hogyan lehet állítani a virtuális memórián. Hátha Neked szerencséd lesz.

Üdv: Rózsa.

markne

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: hvanna » szer. feb. 11, 2009 11:45 am

Szia Rózsa ! Köszi a válaszodat

Megnéztem  a gép XP-III-as 128.mb. Azt még nem irta ki hogy kevés a virtuális memória, egyébként  nemrég állitott a virt.memórián ( felfelé huzta )  egy ugynev.szakemeber . Ugy látszik a gép telj.e miatt el kell fogadnom ezt a lassuságot, de az a szerencsém hogy van időm rá hogy kivárjam a nyomtatást. Azt gondoltam hogy ez nem a gép miatt fordulhat elő, lám tévedtem.

Üdv:hvanna 

hvanna

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: nora0807 » pén. feb. 13, 2009 12:11 pm

Nekünk konica minoltank van azt meg az uj java nem is tudja kezelni, felnagyítja az oldalakat és 1  A4-es oldalt vagy 4részletben nyomtatna ki!! az apehban azt mondták dolgoznak az ügyön... :(
nora0807

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: hvanna » pén. feb. 13, 2009 12:19 pm

Szia Nora !

Nagyon köszönöm  a tájékoztatásodat  , ugy látszik mégsem a nyomtatóval lesz  a baj, hanem  javas szar programmal. Olvasom mások nyomtatvány letöltési kinlódásait is.

Azt nem értem miért kellett erre váltani kinek állt vajon érdekében?, vagy ezzel generálnak burkolt kényszer hardver vásárlásokat? Na én egyenlőre nem cserélek semmit, mert ez  a nyomtató szuper módon nyomtat mindent csak ezt a sza...t nem, már elnézést a kifejezésért. 

Üdv.hvanna 

hvanna

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: sati1 » szomb. feb. 14, 2009 3:10 pm

Sziasztok.

Valszeg. a javás programmal is van valami mert én nem tudok egy oldalra két oldalt nyomtatni illetve nem kicsinyíti. Majd csak megjavítják. 

sati1

0853 bevallás nyomtatása

HozzászólásSzerző: Budainé » szomb. feb. 14, 2009 3:13 pm

Sziasztok!

Nekem is 40 percig tartott egy szja-s nyomtatványt kinyomtatni a javas programból. Minden mást normálisan, gyorsan nyomtatok, csak ebből a programból nem. Nem szeretnék gépet cserélni, bízom benne, hogy csinál valamit az APEH!

Üdv.mindenkinek: Budainé

Budainé

Következő

Vissza: Adatszolgáltatás