Adófórum

Adózási és számviteli információk

excell pénztárkönyv

Egyéni vállalkozók

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: kis.kati » csüt. feb. 12, 2009 3:37 pm

Kedves Judit!

Igazad van, valóban Tőled kellene, hogy kérjük a pénztárkönyvet, csakhogy így a 70. érdeklődőként nem igazán mer az ember ilyen kéréssel terhelni.

De, ha netán elkészült a 2009-es változat is már, akkor én kérnék egy egyéni vállalkozó, áfás példányt.   ma.zol.ka@freemail.hu

Köszönöm megértésedet.

Éva

kis.kati

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: infocica » pén. feb. 13, 2009 8:27 am

Szia Judit!

Én az elmúlt évben használtam a péntárkönyvedet, és nagyon nagy segítség volt, ezt mégegyszer köszönöm is! Ha elkészült a 2009-es változat abból szívesen kérnék Én is! előre is köszönöm!

email cím: gyorieva2@freemail.hu.

További sikeres munkát!

Üdv: Éva

infocica

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: Valkács1 » pén. feb. 13, 2009 10:05 pm

Szia Judit. Köszi aranyos vagy megkaptam a pénztárkönyveket, nem tudom a válaszom átment-e a t-email mostanában nem küldi el a leveleimet, ezért itt is válaszolok, a naplófőkönyv társasházaknak kellene és kb. 220 folyószámla kivonat 70-80 számla, és 20-25 kp. vásárlás 4-6 kimenő. ez persze évente változik. Egyébként nagyon ügyes vagy, a programmal megcsináltam a 2008 évemet, és összehasonlítottam a 0853-assal, tök jó. Az er.alap növelő csökkentő tételit kell korrigálni, de az úgysem könyvelendő, tehát szuper ügyes csaj vagy. Mégesgyszer köszi és így tovább üdv: Valkács
Valkács1

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: Kardos.Judit » szomb. feb. 14, 2009 9:12 am

Szia !

Köszönöm, átjött a válasz. Megkeresem a társasházat is. Az eredményszámításnál az értékcsökkenéssel kell kalkulálni, de mivel ez nem könyvelendő tétel, ezt vállalkozásonként ki kell számolni. A különadónál is figyelembe kell venni. Azt hiszem ezt le is írtam a kitöltésibe. A 2009 évit még nem készítettem el.....................(az idő).Csak a dátumot kellene javitani, mert azt nem védtem le.

ÜDV Valentin napon : Judit

Kardos.Judit

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: himmer » szomb. feb. 14, 2009 10:31 am

Szia Judit!

Én az elmúlt évben használtam a péntárkönyvedet, és nagyon nagy segítség volt, ezt mégegyszer köszönöm is! Ha elkészült a 2009-es változat abból szívesen kérnék Én is! előre is köszönöm!

email cím:csontosne@mail.tvnet.hu

További sikeres munkát!

üdv.:  Csonti

himmer

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: nemcsa » kedd feb. 17, 2009 12:20 pm

Szia Judit !

a családi vállalkozás könyvelését csinálom légyszíves küld el ha tudod a pénztárkönyvet .

üdv csaba nemcsa@gmail.com

nemcsa

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: vateszi1 » kedd feb. 17, 2009 9:31 pm

Szia Judit!

Én is hasonló kéréssel fordulok hozzád, mint a Többiek! Tavaly nyáron kezdtem a vállakozásomat főfoglalkozás mellett, de még semmit nem könyveltem. légyszíves küld el nekem is a pénztárkönyv programodat alanyi ÁFA mentes verzióban 2008 és 2009 évre is. Előre is hálásan köszönöm!

e-mail: vateszi@invitel.hu

Üdv! Szilvia.

vateszi1

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: lediiiiii1 » szer. feb. 18, 2009 1:07 am

Szia Judit!

Számomra is küldd el légyszíves a pénztárkönyv programodat. Nekem is alanyi ÁFA mentes változatra lenne szükségem.

Köszönöm szépen!

Üdv!

Gábor

saga@freemail.hu

lediiiiii1

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: Feri86 » szer. feb. 18, 2009 9:06 am

Szia Judit!

Tudom, hogy már ezredikként kérlek, de ha van 2009-es áfa mentes többesjogviszonyú pénztárkönyved, légyszíves küldjél nekem is ha időd engedi. Bocsi a kérésért, de tavaly is nagyon nagy segítségemre volt. E-mailom: gicfec@citromail.hu.  Előre is köszönöm szépen. További szép napot! Üdv: Feri

Feri86

excell pénztárkönyv

HozzászólásSzerző: Kardos.Judit » szer. feb. 18, 2009 9:12 am

Sziasztok !

"mentettem a kérést" csak egy kis türelmet kérek, mert át kell írnom..........

a héten átkűldöm.

Üdv: K.Judit 

Kardos.Judit

ElőzőKövetkező

Vissza: Egyéni vállalkozók