Tuti jó, hirtelen megjavult a kiírás után és szépen olajozottan ki-be járkálok már a felhasználó nevekkel....
Szép estét: Krisztina
Most este 23:29-kor működőképes, igaz előtte legalább 1 óráig próbálkoztam egy bev. elküldésével, most sikerült:)
Lehet menni aludni:)
Arra figyeljetek, aki az egyszerűsített feltöltőt használta, hogy kézzel kell átmásolnotok a küldésre megjelölt mappából az elküldött mappába az Abev programban az elküldött bevallásokat, mert ezt a mozzanatot az egyszerűsített bevallás-feltöltő nem teszi meg. Nehogy aztán belekeveredjetek, hogy most ez el lett-e küldve vagy sem a későbbiekben.
És!! Ahogy megjelent az üzenet az 1 napos okés késedelemről, begyorsult és megjavult a rendszer.Lehet, hogy mindenki feladta mára és megoldódott a túlterheltség?
Hihetetlen még a nyugta is megjött:)
HÁT NEM IGAZ! MOST MEG SIKERÜL!
DÉLUTÁN BIZTOS ODAVOLTAK A BEIKTATÁSON BARACKOT NÉZNI!!!!!
TŐLEM NEM BARACKOT KAPNÁNAK, AZ BIZTOS!
SZERENCSÉJÖK VAN, MERT 3 SZÁL CIGIM MARADT, AMIBŐL MOST GYORSAN EL IS SZÍVTAM EGYET!
Csibus!Totalcommanderrel már másoltam át régebben az elküldött mappába. Köszi!
Üdv:Nelly
LÁTJÁTOK? Minden megjavul! Délután a gázcsapot is megnyitották!
Ha valaki még bírja szusszal, most pár perc alatt kész lehet. Sokan holnap adják még be szerintem, akik kimaradtak, nehogy holnap is ugyanez legyen. :(
Az ebev is gyorsabb mint valaha.
Ha még nem alszotok feltennék egy kérdést, nem evvel kapcs. Egyéni vállalkozó az otthonában elkülönülten üzlethelyiséget alakít ki, az erről szóló anyagszámlák beruházásra mennek, és az ÁFÁ-ja visszaigényelhető?
Tudjátok nem tudok aludni. Enci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 98 vendég