Én nem boldogulok!
Bejutok, a javával kommunikációs zavar (talán szólnom kék a kormányszóvivőnek, kommunikálja meg a témát!).
Az eegyszerűsített feltöltővel pedig olyan hibaüzenetet kaptam, mint Szedleacsek!
Bi-biiiiiiiiiiiii! Most má' nekem is van olyanom, mint Neked! (mármint üzenet)
:))
Én megetetném azzal a marhával, aki engedte, hogy ma hozzányúljanak a rendszerhez.,...
Fájl feltöltése elindult, csak nem tudom hova. Hiba történt a kommunikáció közben.
Hogy az a ,,,,,,,,,,??????????::::::::::::_.!!!!!!!!!!!!%%......
Tisztelt Felhasználók!
Értesítjük Önöket, hogy 2009. január 20-án 16.00 órától a Központi Elektronikus Szolgáltató Rendszerben, a bevallással kapcsolatos szolgáltatásokban fennakadások voltak, volt olyan szolgáltatás, amely legalább 1 órán át egybefüggően nem volt elérhető. A 182/2007. korm. rendelet 41.§ (3) alapján ezért az ügyintézési határnap egy nappal meghosszabbodik, a bevallásokat - külön igazolás nélkül - 2009. január 21-én éjfélig lehet beadni.
Szíves megértésüket kérjük.
Ezt írták ki!!!! :)
Két bevallást sikerült feltöltenem, aztán kidobott, nem hajlandó bejelentkezni sem.
Viszont most elmegyek aludni, mert a következő üzit írja ki a www.magyarorszag.hu:
Ezt nem tudta volna pár órával előbb megüzenni??
Köszönöm mindkettőtöknek az infót, és talán elmegyek aludni. De mivel eléggé felhúztam magam, lehet hogy nem lesz belőle semmi.
Enci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 94 vendég