Legalább Te egy szép hosszú üzenetet kaptál (igaz, én ebből egy kukkot sem értek), nekem pedig egy nyúlfarknyi szöveggel szúrták ki a szemem!
Beszélgessünk, most van időnk!
Ezt mondta tegnap egyik ügyfelem is, aki de.11-től du. 4-ig a nyakamom ült!
Legalább Te egy szép hosszú üzenetet kaptál (igaz, én ebből egy kukkot sem értek), nekem pedig egy nyúlfarknyi szöveggel szúrták ki a szemem!
Beszélgessünk, most van időnk!
Ezt mondta tegnap egyik ügyfelem is, aki de.11-től du. 4-ig a nyakamom ült!
Amíg leírtad, már le is fagyott....
Délután 1/4 5-től próbálkozom bevallást küldeni... Nem megy... Nem az én hibámból. Azon gondolkozom, hogy a mai extratúlórázás miatt be kellene perelni a MEH-et a túlóradíjaink kifizetéséért....
Ha már arra nem képesek, hogy kiírják valamelyik portálra, hogy "ne kinlódj te szerencsétlen, nem fogunk megbüntetni, ha nem tudod ma elküldeni a bevallásaidat..."
Aszongya:
Jelentkezzen be, hogy minél több szolgáltatást használhasson!
CSAK "LEOKÉZNI" NEM TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez már kabaré!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEJUTOTTAM, CSAK NEM TALÁLOM EL A HASZNÁLOM A SZOLGÁLTATÁST, MERT ÁLLANDÓAN VILLOG!!!!!!!!!
Most döntöttem el!
Meghirdetem az APEH illetékesek anyósa, menye, veje, unoka, sógor,koma,jóbarát részére az elektronikus adóbevallás munkakört. Még be is jelentem Őket. Minimálbérrel, mert a feladat ellátása is " minimális" időt igényel.
Szerintem az első munkanap ( bocsánat éjszaka ) után illetékes(ek)nek nem marad haja.
De minimum pár kedves szót kaphat fentiektől. Kalákában, vagy külön-külön.
Csak egy kattintás - olvastam egy plakáton a helyi ügyfélszolgálaton.
Remélem Nekik nem kattintás, hanem csattanás lesz.
D.Zsuzsa
Sziasztok!
Nálam még mindig connecting errot ír ki, amikor be akarok jelentkezni. Nálatok van már valami változás?
Jó munkát mindenkinek vagy inkább várakozást.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 75 vendég