Öröm az életben! Az elfogadó nyugta is megérkezett!
üdv.Sz.Ani
Sziasztok, szia Nelly!!!
Sikerült nekem is elküldenem, de megszenvedtem.. :-))
Nyugtám is van, hogy a csuda vinné el!
Nélküled ez nem ment volna, köszi nagyon és pusz!
Zsuzsa
Sziasztok
Most 20,39 van de a rendszer még nem müködik, azt hiszitek el tudtam küldeni az áfát,de nem is idegesitem tovább magam egész délután kinlódtam lehet hogy béna vagyok, majd ha megjavul a rendszer elmegy Jó Éjt nektek, és holnap az Ágneseknek Boldog Névnapot Eszter
Jelentem, működik a Jáva kisablak. 20:50 van nálam. Nagyon-nagyon lassan, és többszöri idegölő próbálkozásra, de bejön néha-néha a magyarorszag.hu főoldala, és a megszokott menet szerint fel lehet tölteni a bevallásokat. Igaz, hogy utána gyorsan ki is akad. Lehet kezdeni előröl.
Egyébként felfigyeltetek arra a kis írásra a főoldalon?
Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a Központi Rendszerben történő fejlesztések magukkal vonják a Java alkalmazás legújabb verzióinak használatát, amely minden operációs rendszerrel együttműködik. A Win 98 támogatását a Microsoft már megszűntette, ezért kérjük, hogy amennyiben ezt az utóbbi operációs rendszert használja, a dokumentum-feltöltéshez az egyszerűsített feltöltési lehetőséget vegye igénybe.
Na végre elértem a 189-et...egy KÜLSŐS CÉG munkatársa jelentkezett. "Nem tudok mit mondani, mi külsősök vagyunk, de úgy tudjuk, dolgoznak az ügyfélkapu problémájának elhárításán".
Közöltem vele, hogy dugják fel maguknak a kibaszott ügyfélkapujukat!
DE MI A LÓFASZT KERES EGY KÜLSŐS CÉG A KORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÁSBAN!!!!!???
(Bocsánat hölgyeim, de nagyon ki vagyok bukva!!)
Jelentem, "a magyarorszag.hu szolgáltatás jelenleg nem érhető el"
MEGCSINÁLTUK! IGEN! IGEN!
Ilyen még nem volt, pedig én már sokszor hagytam bevallást az utolsó pillanatra! Valami nagy gáz lehet!
There was a problem connecting the host you specified.
Possible reasons:
Possible solutions:
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 95 vendég