Ügyfélbarát közigazgatás... Mi??!!! Húzzanak el a fenébe..... Az ilyen rendszerek kapacitását a maximálisra kell tervezni és megvalósítani, nem a mezei hétköznapokra... Szórakoznak az ember idejével... ÉS közben jót röhögnek rajtunk.... Bezzeg nekik nem kell megküzdeni az ügyfelekkel, hogy fizessék már ki végre a féléves tartozásukat... 2-án vígan masíroznak a bankautomatához...
Mocskos banda!
Egyszerűsített feltöltővel van olyan akinek sikerül küldeni, de mi az, hogy egyszerűsített? Én nem a Javas változattal küldöm hanem a régivel, de azzal sem megy!!
Jessy
Szia Jessy!
A java ikon alatt ezt találod:
Figyelem! Ha Ön nem látja a feltöltő alkalmazást vagy az hibásan, esetleg egyáltalán nem működik, akkor valószínűleg Önnek nincs telepítve a Java kisalkalmazás. Mit választ?
Segítség: Mi a különbség az egyszerűsített és a Java-s feltöltő között? Olvassa el!
Itt rákatt erre, hogy az egyszerűsített feltöltőt választom. Utána megnyílik egy ablak, ott Tallózás,ezt megnyitod.
Az útvonalat ki kell választanod. Úgy tudod megnézni, hogy az egyik bevallást visszavonod, majd újból küldésre jelölöd, és ekkor kiírja az elérési útvonalat( én így szoktam, ha nem működik a java-m).
Nálam a következő:
C:Program FilesAbev2006eKuldeskrkuldendofeltöltendő fájlok (pl.0865 Kne-g5cw78eb.kr)
Kiválasztod a fájlt, majd feltöltés.
Üdv.nelly
Nem bonyolult, csak úgy néz ki! Az első tallózás után a többi bevallásnál már majd rögtön a kuldendo mappa nyílik meg, ahonnan azonnal ki tudod választani a küldendő doksit!
Ha nem sikerül sikíts!
Nelly
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 82 vendég