Adófórum

Adózási és számviteli információk

Mit tudtok az ügyfélkapuról?

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: nagy.andrea2 » kedd jan. 20, 2009 4:50 pm

Nekem hosszas próbálkozás után kb. 15.45-kor sikerült feltöltenem. De előtte én is füstölögtem vagy egy órát...
nagy.andrea2

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd jan. 20, 2009 4:54 pm

Ügyfélbarát közigazgatás... Mi??!!! Húzzanak el a fenébe..... Az ilyen rendszerek kapacitását a maximálisra kell tervezni és megvalósítani, nem a mezei hétköznapokra... Szórakoznak az ember idejével... ÉS közben jót röhögnek rajtunk.... Bezzeg nekik nem kell megküzdeni az ügyfelekkel, hogy fizessék már ki végre a féléves tartozásukat... 2-án vígan masíroznak a bankautomatához...

Mocskos banda!

szedlacsek

HozzászólásSzerző: szedlacsek » kedd jan. 20, 2009 4:59 pm

Egyébként a magyarorszag.hu főlapja el sem érhető... Nagy lehet a gáz, de miért nem képesek kiírni, hogy "TE barom, ráérsz holnap is elküldeni a kurva bevallásaidat, mert nem tuggyuk fogadni!"
szedlacsek

HozzászólásSzerző: Jessy » kedd jan. 20, 2009 5:39 pm

Egyszerűsített feltöltővel van olyan akinek sikerül küldeni, de mi az, hogy egyszerűsített? Én nem a Javas változattal küldöm hanem a régivel, de azzal sem megy!!

Jessy

Jessy

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » kedd jan. 20, 2009 5:46 pm

Szia Jessy!

A java ikon alatt ezt találod:

Figyelem! Ha Ön nem látja a feltöltő alkalmazást vagy az hibásan, esetleg egyáltalán nem működik, akkor valószínűleg Önnek nincs telepítve a Java kisalkalmazás. Mit választ?

1. Letöltöm a Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 verzióját és azzal használva töltöm fel a fájlokat. A Java oldalán a Java Runtime Environment (JRE) 6 Update 5 DOWNLOAD ikonjára kattintva a részletes oldalon kiválasztható az operációs rendszernek megfelelő Java-frissítés.
  2. A Java kisalkalmazás nélkül az egyszerűsített feltöltőt választom.

Segítség: Mi a különbség az egyszerűsített és a Java-s feltöltő között? Olvassa el!

Itt rákatt erre, hogy az egyszerűsített feltöltőt választom. Utána megnyílik egy ablak, ott Tallózás,ezt megnyitod.

Az útvonalat ki kell választanod. Úgy tudod megnézni, hogy az egyik bevallást visszavonod, majd újból küldésre jelölöd, és ekkor kiírja az elérési útvonalat( én így szoktam, ha nem működik a java-m).
Nálam a következő:
C:Program FilesAbev2006eKuldeskrkuldendofeltöltendő fájlok (pl.0865 Kne-g5cw78eb.kr)

Kiválasztod a fájlt, majd feltöltés.

Üdv.nelly

tothkornelia69

HozzászólásSzerző: adotanacs » kedd jan. 20, 2009 5:47 pm

Sziasztok! Én is az ÁFÁ-t a régivel akartam most küldeni, de nem megy. Most várunk? Ani
adotanacs

HozzászólásSzerző: adotanacs » kedd jan. 20, 2009 5:50 pm

Nelly ez túl bonyolult!!!Kötelező nekünk ezt tudni? Ani
adotanacs

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » kedd jan. 20, 2009 5:52 pm

Nem bonyolult, csak úgy néz ki! Az első tallózás után a többi bevallásnál már majd rögtön a kuldendo mappa nyílik meg, ahonnan azonnal ki tudod választani a küldendő doksit!

Ha nem sikerül sikíts!

Nelly

tothkornelia69

HozzászólásSzerző: adotanacs » kedd jan. 20, 2009 5:55 pm

Nelly a kiválasztással nincs is baj, csak a feltöltés nem sikerül. Még szerencse hogy egyetlen egy bevallásról van szó.  
adotanacs

HozzászólásSzerző: mazsi5 » kedd jan. 20, 2009 6:01 pm

Sziasztok!  ma hallottam a rádióban, s gondolom nem értettem el az összeget,  de valami 4 milliárd nem tudom hány százmillióért elkezdik az un. Ügyfélkapu 2 létrehozását, a pályázat elbírálás meg volt....! ami már majd nagyon sok mindent fog tudni, s várható 2008. decembertől kell majd azt használni, aztán kb két év múlva már majd azon keresztül a tervek szerint adót is lehet majd fizetni....  Én ma 15 óra és 16 óra között eltudtam küldeni egy db Abeve-es ÁFA bevallást.., a többit szerencsémre 19-én elküldtem.  Kitartás! Üdv.
mazsi5

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás