Szia! Pont erre mondták, hogy hivatalból a régieket nem törli az Apeh, mert nem kapta át a cégbíróságtól a törlendőt. Az újakat hivatalból megkapták, amikor a társaságok módosították a cégbíróságtól (mármint a cégek , ha módosították a cégbíróságnál 2008-ban ).
Ha nem módosította a cég a társasági szerződését 2008-ban, akkor a régit törölni kell, az újat be kell jelenteni helyette. Üdv: Márti
A hozzászólások alapján próbálom kapisgálni a régi Abev, új abev java dimenziókat. Úgy értem a leírásokból, hogy a java-n érdemes küldeni a változást, mert nem kell begépelni a szöveget.
Jól szűrtem le a dolgokat?
Egy biztos: sokan a társaságok közül hiába járták végig az ügyvédi közreműködést, mégis ránk maradt a végső rendezés.
Klári
Sziasztok!
Ha jól olvastam 2009-es bevallásokat már csak a Java-s változattal lehet küldeni!!
Üdv:Icus
Sziasztok!
Megpróbáltam végigolvasni, lehet hogy netán valaki megírta, DE TI HOGYAN ÉRTELMEZNÉTEK, hogy a cégeknél a TEÁOR-ral együtt kell-e újra ill. ISMÉTELTEN a változásbejelentőn jelölni, ha az ingatlan(nem lakó)-bérbeadásra az Áfás-t választja, továbbá nyilatkozni az MNB árfolyam választásra.
ÜdvNapraforgó
Szia Napraforgó!
Jaj, nehogy kiderüljön, hogy az MNB árfolyamot mégis be kell jelenteni, a múltkor már többször kitárgyaltuk, hogy tavaly jelentettük, akkor legközelebb csak jövőre kell (két évente). Nem így tudja mindenki?
Üdv. Kata
Ezen az MNB bejelentésén agyalok én is. ... ha minden igaz, 2008-ra csak az új ÁFA Tv. miatt kellett választani, és amennyiben a 2008-hoz képest nincs változás, nincs mit bejelenteni, megmódosítani ... meg nem is találok rá nyomtatványt, hogy melyiken is lehetne.
Jó Éjt!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 48 vendég