Szia !
Én nem tudok olyan oldalt javasolni Neked ahol egyhelyen minden információt megtalálsz, de nincs kizárva hogy valaki tud ilyet.
Mivel a váll tevékenység friss éltel( hamburger) előállitás és a sütik, ezért olyan alkalmazott kell a válallkozáshoz aki szakképzett.
Mivel élelmiszerről van szó: kell
1.)egészségügyi kiskönyv. az alkalmazottaknak
2.) szerintem kell HACCP is
3.) az alkalmazott dolgozókra a foglalkozás egészségügyi vizsgálatra szerződést kell kötni egy eü.intézménnyel.
4.) az üzlet kialakitásra kell tüzvédelmi szabályzat
5.) Munkavédelmi szabályzat
6.) Pénztárgép beszerzés
Egyenlőre ennyi.
üdv:hvanna
Szia!
Konkrét tanáccsal nem tudok szolgálni. A legjobb, ha bemegy az ÁNTSZ-hez, vagy felhívja őket mert ebben ők a legilletékesebbek. A működési engedélyt pedig csak akkor kapja meg, ha megfelel az összes ÁNTSZ-es kritériumnak.
Enci
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 61 vendég