Szia Judit!
Megkaptam a pénztárkönyveket. Nagyon köszönöm az értékes segítséget. További jó munkát kívánok.
Üdvözlettel:
Kati
Szia Judit!
Megkaptam a pénztárkönyveket. Nagyon köszönöm az értékes segítséget. További jó munkát kívánok.
Üdvözlettel:
Kati
Szia Kati !
Örülök, hogy segíthettem !
Szép estét mindenkinek: Judit
Szia Judit!
A dátumokból itélve már régen ácsingóztak a pénztárkönyvért. Most találtam meg ezt a lehetőséget, hogy keresek pénztárkönyvet Áfá-s egyéni vállalkozónak. Kérlek küld el nekem is, tepimail@t-online.hu Nagyon köszönöm és igérem visszajelzek ha megérkezik. üdv:tepimail
Szia Judit!
Köszönöm a pénztárkönyvet megérkezett. Még nem volt időm kipróbálni, csak rápillantottam, mindenesetre nagy segítségemre lesz. Mégegyszer nagyon köszönöm, rendes vagy!
üdv:tepimail
Szia Judit!
Szeretnék én is beállni a Te pénztárkönyvedet használók sorába!
Alanyi mentes vagyok.
andrea.visonta@gmail.com
Előre is köszönöm, további sikereket kívánok!
üdv:
Andi
Kedves Judit,
Szeretnék kérni én is egy excell-s, áfás és nem áfás pénztárkönyvet.
Az email címem: lljr@freemail.hu
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdv
Laci
Kedves Judit!
Szeretnék kérni én is egy excelles alanyi mentes pénztárkönyvet. Az email címem: bogarka62@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm
Mariann
Kedves Judit!
Szeretnék én is egy excelles pénztárkönyvet kérni, áfásat, és csak csodálom, hogy mennyi embernek segítesz a munkájában, remélem még nem bántad meg, hogy egyszer felajánlottad valakinek...
Előre is köszönöm: Nóra
Kedves Judit!
Én is szeretném e-mailen megkapni az excelles pénztárkönyvet, ha még türelmed küldeni!
Előre is köszönöm:
Zsuzsi
Lányok!
Kb két hete azt a tájékoztatást kaptam,hogy nem lehet saját készítésű exceles pénztárkönyvbe,naplófőkönyvbe könyvelni egyéninek, mivel az bármikor átírható,módosítható. Csak és kizárólag programmal lehet,vagy pénztárkönyvben,naplófőkönyvben.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 34 vendég