Adófórum

Adózási és számviteli információk

hibalista hol?

Adatszolgáltatás

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: GyörgynéGabi » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Most nagyon butának érzem magam. Kérlek mondjátok meg most hol tudom letölteni a hibalistát a 0808-nak? Kaptam ugyebár értesítőt, de nem találom a lekérdezések között, hogy konkrétan mi a hiba azaz a hibalista. Régen nem volt már hibalistám, ez előtt magamtól is megtaláltam. Mit néztem el?

A 8 nap alatt csak rájönnék, de tudom, hogy csak valami kis értetlenségem van és Ti segítetek.

Köszönöm előre is!

Gabi

GyörgynéGabi

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: Panni49 » kedd nov. 11, 2008 12:33 pm

Szia! az APEH honlapon rajta van a  0808 -as hibalista legújabb verziója.Bocs.Rosszul értelmeztem a kérdést.Üdv.Panni
Panni49

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: tepimail » kedd nov. 11, 2008 1:29 pm

Szia! A lekérdezések közül (e-bev szolgáltatások) az üzeneteket szoktam kikérni, pirossal jelzi a hibalistát. Megnyitás után olvasható mi a hiba. Itt próbáltad?  
tepimail

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: Bi.Monika » kedd nov. 11, 2008 1:34 pm

Lekérdezések, beküldött dokumentumok, hibalista - innen próbáld meg letölteni.
Bi.Monika

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: one_gabi2007 » kedd nov. 11, 2008 2:39 pm

Szia Gabi !

Egy programfrissités csinálj,( 0808-as bevallás és az abev-re gondoltam ) és úgy próbáld meg újból lefuttatni, ill. ellenőrízni  a bevallásodat. Ha beküldés előtt is hibaüzeneted van, meg tudod nézni, ki is tudod nyomtatni. Nekem a múlthavinál bevált. Most újból változni fog a bevallás, tehát lehet újból frissíteni.

Üdv: Gabi 

one_gabi2007

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: garbo50 » kedd nov. 11, 2008 4:04 pm

Szia Gabi!

Az értesítő szerint valamelyik bevallásodat nem dolgozták fel, és ezért kaptál hiba listát? Ebben az esetben az eljárás ahogy az előttem írók is megjegyezték, az ebev szolgáltatások lekérdezések menűpontban tudod megnézni mi is a hibád. Rákattintasz a lekérdezések fülre, a baloldalon szereplő benyújtás idejéhez beírod a hibás bevallás beküldésének időpontját, majd lista betöltése, itt fogod látni a hibalistát, amire rákattintva megjelenik vagy pdf, vagy excell-ben ( nekem sem volt mostanában azért nem tudom milyen formátumú) Itt talán már olvahatod is mit kell javítanod.

Üdv.

garbo50

hibalista hol?

HozzászólásSzerző: GyörgynéGabi » kedd nov. 11, 2008 6:13 pm

Köszönöm! ( Másodszor mert elszállt)

A beküldött dokumentumok között ott van és megtudtam nézni.Ott buktam el, hogy én mindig a beérkezett üzeneteknél nézem meg a nyugtákat, és ott nem található ugyebár. Ezt most teljesen elfelejtettem hogyan kell. Vigasz, hogy csak ritkán van hibaüzenetem :-))

Sziasztok Gabi

GyörgynéGabi

Vissza: Adatszolgáltatás