Sziasztok!
A VPID szám igénylő kitöltési utmutatója azt irja, hogy APEH adóbejelentő lappal cégkivonat nélkül is elvégezhető az igénylés. Az mi?
Sziasztok!
A VPID szám igénylő kitöltési utmutatója azt irja, hogy APEH adóbejelentő lappal cégkivonat nélkül is elvégezhető az igénylés. Az mi?
Szia!
Szerintem ez az a bejelentő lap, amin a vállalkozás anno megalakulását követően bejelentkezett az adóhatósághoz.
Ingyenesen tudsz cégkivonatot nyomtatni a www.e-cegjegyzek.hu -n is, kérdés, hogy ezt elfogadják-e.
Én egyébként sem értem manapság miért kérnek mindenhova cégkivonatot, amikor ez az adatbázis mindenki számára elérhető, meg az APEH nyilvántartás is adószám alapján.
Üdv:Nelly
Sziasztok!
Most intéztem egy ilyen VPID szám kérést, adóbejelentkezési lapot küldtünk (nem cégkivonatot), már meg is kapta a számot.
Üdv. Mari
A bejelentő lap akkor 2 példányos volt, a másolatot küldte vissza az APEH lepecsételve, az enyém is 1998. évi volt.
Üdv.
Szia!
Még egy kérdés. Mennyi idő alatt kaptátok meg a számot? Postázni is lehet a területileg illetékes VPOP-hoz igaz? (Ez már kettő volt)
Köszi a segitséget
Szia
Szia!
Kb.2 hét múlva kaptuk meg, postán küldtük. Üdv.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég