Szia !
Tudomásom szerint nem tudod önellenőrizni, de hamarabb küldted be és később kiderült, hogy kevesebb lesz és kevesebbet fizettél ?
Még keresgélek hozzá, de esetleg telefon az APEH-nak, hátha valamilyik tudja, én a vidékieket is szoktam hívni.
Üdvözlettel
Kicsi
Sajnos nálam is probléma, de az APEH-nél is azt mondták, ezt a bevallást nem lehet önellenőrizni!:-(
Felháborítónak tartom az egész feltöltősdit, mert ennyi erőből, mi könyvelők nyithatnánk egy jósdát is! Különösen 100% pontosságig!!! Nálam a legtöbb cégnél következő év márc. 31 a mérlegkészítési határidő, most akkor lehet hogy tárgyév dec. 20 után már nem is kéne könyvelnem? Vagy elkalkuláltuk magunkat a vállalkozóval, de mindenképp az ő zsebére megy, ha több előleget fizetett, ha alul kalkuláluk... de lehet hogy az én zsebemre....?
Bocs, hogy most itt puffogtam néhány sort, de talán kollégák értitek...
mara57
Vagyis úgy számoltál, mintha egész évben lenne külön adó kötelezettség ? Persze most már teljesen mindegy, nekem is azt a tájékoztatást adták, hogy nem lehet önellenőrizni az előleg bevallást, kiváncsi leszek, hogy az így keletkezett hátralék késedelmi pótlék alap-e? Amit csak ugye 2007-ben tudunk meg majad a kiküldött folyószámla és késedelmi pótlék terhelésekor. Hát vigasztalásképpen annyit tudok mondani, ne keseredj el, sajnos a mi szakmánkban ez benne van.
További jó munkát
Kicsi
Kedves Ferzsike !
Legutolsó információim szerint lehet önellenőrizni a 0629/K 0731-en, ha még aktuális a problémád.
Üdvözlettel
Kicsi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 27 vendég