Adófórum

Adózási és számviteli információk

Járulékok kérdése

Egyéni vállalkozók

Járulékok kérdése

HozzászólásSzerző: zsenilia7 » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

 

Honnan lehet olyan meghatalmazást letölteni , amit az Apeh-nál elfogadnak a képviseletre?

Egészségbiztosítási, EHO  ill nyugdíjjárulékok ellenőrzése esetében mit kell vinni a munkaszerződéseken, magánnyugdíjtagságokról szóló nyilatkozaton, bérjegyzéken kívül? Mire kell figyelni?

Ha esetleg tudnátok küldeni a miliv@citromail.hu-ra (a zseniliás mail címem jelszavát elfelejtettem), vagy az erőforrástárba ilyen jellegű dolgokat, annak nagyon örülnék.

Köszönöm előre is.

Zsu

zsenilia7
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:19 am

Járulékok kérdése

HozzászólásSzerző: valterjozsefne » vas. okt. 12, 2008 9:39 am

Szia! Meghatalmazás mintát, az Apeh honlapon a letöltéseknél találsz. Szerintem, szinte mindent felsoroltál, a jelenlétiket érdemes előkészíteni, de nekem az a véleményem, csak azt kell odaadni, amit írásban vagy szóban kértek és arra válaszolni amit kérdeznek.  A bizonylatokat áttekinthetően összerendezni, hogy a revizornak nekeljen keresgélni.Másnak még esetleg eszébe jut valami. Mária
valterjozsefne
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:13 am

Járulékok kérdése

HozzászólásSzerző: Panni49 » vas. okt. 12, 2008 9:55 am

Szia! e-mailban elküldtem neked a meghatalmazás mintát.Az erőforrásra már több mindent töltöttem fel ami hasznos lehet,de nem sikerült,mert a mai napig nem látom.Vagy nem működik,vgy rosszul,vagy én vagyok béna.
Nem írod,hogy milyen cégnél,vagy EV.-nál lesz az ellenörzés.Ha gazdasági társaságnál,akkor vidd magaddal a társasági szerződést is.Bérkartonokat és jelenléti íveket rakd rendbe, is vidd.Egy lényeges dolog van,hogy mindig csak azt  prezentáld amit kérnek,még akkor is ha más bizonylatot is vittél magaddal.Ha kell nekik,majd utólag bekérik.Üdv.Panni

Panni49
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:19 am


Vissza: Egyéni vállalkozók

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 82 vendég

cron