Igen... majdnem telibe találtad....
Konkrétan a saját példám :
megvásároltam a saját domain nevemet ... ezzel leszek azonositható a neten, ennek a névnek a regisztrációjakor megadtam a saját eredeti adataimat, és a fizetéskor kapok számlát a saját nevemre...
vásároltam 2 külön szolgáltatónál tárhelyet a domain nevemre .... kettőt, mert más a szolgáltatás minősége, tehát nem azonosak a szoftveres támogatások, kezelő felületek .... van 2 külön regisztrált fanzázia név jelszóval a tárhelyre való belépéshez.... természetesen a számla a nevemre és cimemre jön...
Igy tehát van két üres tárhelyem mondjuk 5 giga méretben és gondolkodom mire használjam.
Pl. ugy gondolom hogy megosztom valakivel és átadok az egyikből 2 giga üres helyet. Ez az átadás az esetemben csak ingyenes lehet, tehát szivességi használat, mert egyik szolgáltató sem engedi a továbbeladást.
Készitek a kezelő konzolon( a konzol szolgáltató függő) a kedves szivességi használómnak egy megosztást, fantázia névvel és másod nevet jelszóval (szolgáltató függő, hogy hány megosztás lehetséges ), amit átadok neki.
A saját nevem-jelszavam nem adom oda, igy továbbra is én rendelkezek még az ő hozzáférése felett is, még akkoris ha ő közben modositja az általam adott azonositó szót és jelszót.
Arra az üres helyre Ő azt tesz fel amit akar, tehát megtervezi a saját weblapját saját maga, vagy megveszi készen vagy megcsináltatja valakivel. ( weblapok tartalma mindenütt korlátozva vannak, erről előzőleg érdemes tájékozódni)... és ha nekem ugy tetszik letörölhetem az anyagát, megszüntethetem a másodmegosztást és a szivességi használóm éppenséggel mégegy szóval sem reklamálhat!
A maradék üres területre pedig én magam teszek fel weblapot, amit magam is meg tudok tervezni, de lehet hogy valakivel kötök szerződést csinálja meg helyettem. Vagy magam töltöm fel, vagy átadom a nevem/ jelszavam valakinek, aki épp a tervező is lehet vagy a karbantartó , aki majd feltölti a kész anyagot. Én eddig képes voltam magam megcsinálni és feltölteni....