Kérlek válaszolj!
És nagyon köszönöm!
Üdv:Nelly
Kérlek válaszolj!
És nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Megbeszéltük Nellyvel, hogy annak adja a pontokat akinek nagyon kevés pontja van a kérdésekre.
Igazán, nagyon szépen köszönöm neki, hogy felajánlotta nekem, de végül sikerült megbeszélnünk, hogy azon fog segíteni akinek erre nagyobb szüksége van.
Ezért kérjük, jelentkezen, aki ponthiányban "szenved" :-)
Üdv: Ildi
Sziasztok!
Mielőtt valaki konspirációval vádolna, elmondom, hogy azért tettem fel Ildinek a pontokat, mert az egyik- napokban feltett- kérdésemre igen nagy segítséget kaptam tőle. Én balga, mérgemben lezártam a kérdést, utána viszont nagyon kellemetlenül éreztem magam. Pikikee megkért vonjam vissza a kérdést, de nem szetretném megtenni, ezért egyeztünk meg abban, hogy aki szorult helyzetben van jelentkezik a pontokért.
Várom tehát a jelentkezőt!
Szép napot kívánok mindenkinek!
Szia Nelly!
Csak előrehozom a felajánlásodat, hátha így hamarabb észreveszi valaki, akinek szüksége van a pontokra a kérdésfeltevéshez. (Megjegyzem, már annyi segítséget nyújtottál a fórumtagoknak, hogy senkiben nem fog felmerülni hátsó szándék sem Veled, sem Ildivel kapcsolatban.)
Üdv. Mari
Hahóóóóóóóóóóóóóó!
Senkinek sem hiányzik ez a néhány pont?
Mari! Köszönöm! Nagyon aranyos vagy! Megnyugodtam!
És köszi, hogy segítesz "eladni" a pontokat!
Sziasztok!
Elfogadnám a pontokat, nagyon-nagyon köszönöm Ildikónak és Nellynek, mind a ketten már sokszor segitettek tanácsaikkal.
Mindenkinek jóéjszakát: Ica
Sziasztok!
Én is szívesen venném azokat a pontokat! Azt hittem olyan jelentkezését várjátok, aki egyáltalán nem tud kérdezni a kevés pontja miatt.
Köszönöm.
Andrea
Sziasztok!
Találtam kettő olyan emberkét akinek Nelly nagyon szívesen átadna 50-50 pontot.
Kérem, jelentkezzen a két érintett : ikocsis78, a másik: molnar.kati
Egyiknek csak 45, a másiknak csak 50 pontja van a kérdésfeltevéshez.
Persze, ha más is van ilyen helyzetben, Ő is írhat.
Üdv: Ildi
Sziasztok!
Köszönöm hogy megkerestetek, és elfogadom a pontokat!
HÁlás vagyok tényleg. Köszi MÓni
Vissza: Tb, munkaügy, bérterhek
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég