Szia Judit!
Szeretnélek megkérni, hogy ha tudod nekem is küld el az alanyi mentes péntárkönyvet a
levinek@freemail.hu e-mail címre.
Előre is köszönöm
Levente
Szia Judit!
Szeretnélek megkérni, hogy ha tudod nekem is küld el az alanyi mentes péntárkönyvet a
levinek@freemail.hu e-mail címre.
Előre is köszönöm
Levente
Szia Judit !
Szeretném kérni én is ha még lehetséges, az ÁFA mentes pénztár könyvet.
belsok@freemail.hu
Előre is köszönöm: Kata
Szia Judit!
Ha még tudod teljesiteni a sok kérést, légyszíves küldjél nekem is a pénztárkönyvekből.
Előre is köszönöm.
Marica
Sziasztok !
Levinek, Katalin73, Marica ! Most átkűldöm a kért pénztárkönyvet. Ha valaki nem kapta meg és kellene, akkor írjon, mert nagyon soklevelem volt, és nem tudom fejben tartani.
Üdv: Kardos Judit
Kedves Judit,
Szeretnék kérni én is egy excelles nem áfás pénztárkönyvet. Az email címem: magdolna.vasas@m-real.com
Nagyon szépen köszönöm
Magdi
Sziasztok!
Itt találhatok ingyenes szoftvereket, nem tudom milyen még nem töltöttem le belőlük (csak a ClearAdmin számlázót- ez egész jó, akinek évi néhány db szlája van), aki gondolja megnézheti.
http://www.szoftverbox.hu/termekek/ingyen.htm
Üdv:Nelly
Kedves Judit,
Szeretnék kérni én is egy excelles nem áfás és áfás pénztárkönyvet. Az email címem: acs.brigitta@aereco.hu Nagyon szépen köszönöm
Brigitta
Szia Judit
Csatlakoznék az előttem "szólóhoz". Szóval, nekem is kellenének, ha nem probléma.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Üdv: Melinda
Cím: melinda.juhasz@invitel.hu
Szia
Ha nem gond én is kérnék belőle alanyi mentesset.
ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM.
SZabi
Üdvözletem,
Elnézéseteket, de csatlakoznék az előttem szólókhoz. Szeretnék egy pénztárkönyvet alanyi menteset tothgyne@freemail.hu címre.
Köszönettel, Zsuzsa
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 29 vendég