Segítséget szeretnék kérni Önöktől. Hirdetésszervezésssel és egyéb irodai munkákkal foglalkoztam vállalkozóként egy vidéki lapnál. Most, hogy lejárt a szerződésem és nem kívántam velük azt ismét meghosszabbítani (többek között mert rendre késve fizettek), nem akarják kifizetni a járandóságaimat. Az egyik számlámra már felszólító levelet is küldtem nekik, de ők visszadobták a számlát azzal, hogy a számla nem a számviteli szabályoknak megfelelően lett kitöltve. Eddig ilyesmit sosem kifogásoltak, mindíg úgy töltöttem ki a számláimat ahogy ebben az esetben is. A dolog pikantériája, hogy ezt a számlámat egy visszadátumozott levélben küldték vissza nekem, úgy tettek, mintha még a számla fizetési határideje előtt 1 nappal előbb írták volna azt, de a levelet csak az én fizetési felszólító levelem beérkezését követően 1 nappal később adták fel (ezekről az időpontokra a tértivevények tanúskodnak). Ezen kívül van még náluk számlám, amit majd szintén mondva csinált okokra hivatkozva nem akarnak majd kifizetni. Szeretném megkérdezni, hogy mit tehetek ilyen esetben, például ha én nem tudom fizetni az Apeh felé a járulékaimat, mert nekem is tartoznak, akkor mit csinálhatok, hová fordulhatok? Meddig szórakozhatnak a számláimmal, hogy mondvacsinált okkal visszaküldözgetik, ráadásul áthamisítják a levél keltét? Nagyon köszönök minden választ, tanácsot, mert eléggé el vagyok keseredve.
KÖSZÖNÖM!!!