Sziasztok,
Én is szurkolok Mezeiforgonak és sok sikert kívánok!!! ;-)
Én éppen most vagyok túl (majdnem, már csak a jegyzőkönyvre várok) egy 3 éves átfogó vizsgálaton egyik (BIG4) cégemmel. Először 2 évvel indult, aztán miután világossá vált számukra, hogy nem rajtunk fognak meggazdagodni és nem sikerült a célprémiumukat elérni, felnyitották a következő évet is.
Mindkét revizor kiszámíthatatlan, kukacoskodó, csapongó, következetlen és rosszindulatú volt. Még az élőfába is belekötöttek, mondvacsinált hibákat állapítottak meg. Össze-vissza bekértek mindenféle anyagot, majd a legtöbbet át sem nézték.
Sikerült megállapodnunk abban, hogy mit visznek és cserébe mit nem piszkálnak, de egy mozdulattal egy hete felrúgták az egészet!!!! No comment!!!! Egészen eddig mi is segítőkészek és alkalmazkodók voltunk, de ettől elszállt az agyunk...:-( Ekkor közöltük velük, hogy mivel nem tartják magukat a megállapodáshoz, a továbbiakat túrják ki maguknak és bármilyen jegyzőkönyvet is írnak, meg fogjuk támadni.
Erre összkapták magukat, egy hét alatt átnéztek még pár dolgot, végül minden maradt a régi.
Ilyen idegbeteg és flusztrált revizorokkal még nem volt dolgom. Ezúttal ez a taktika vált be. De az idegeim rámentek!!! Mindegy, már vége!!!
Nem kívánom ezt senkinek, csak azért írtam le, hogy ne csak pozitív élményekre számítsatok!
Remélem, Mezeiforgo-t nem hangoltam nagyon le! Tiszta szívből szurkolok neked!!!
Üdv, Timci