Sziasztok!
http://wade.hu/smiley/index.php?dir=anim1#jump
Ezen az oldalon sok smiley (szmájli- magyarul?) van. Ezt csak Explorer-el lehet, mint ahogy a linkek beillesztését is úgy hogy közvetlen rákattintással elérhető legyen. A Firefox ezt nem tudom miért, nem engedi.
Az oldal megnyitása után ráállsz egy szmájlira, jobb egérklikk és kihoz egy ablakot töbek között azzal a szöveggel, hogy másolás, erre rákattintasz, majd megnyitod a fórumnál ahol válaszolni akarsz és a controll billentyűt egyszerre lenyomod a v betüvel és ezzel tudod beilleszteni.
Remélem így sikerül- bár nem mindegyiket lehet, van amelyiknél csak a kis x látszik egy ablakban. A fenti linken baloldalt vannak még anim 1-2 stb, vegyes, ott is lehet bogarászni. Gépre nem menthető, csak outlokba: levél létrehozása és ott a szöveg helyére beilleszteni a fenn leírt módszerrel, majd mikor egy párat bemásoltál bezárod és a feltett kérdésre hogy piszkozatként elmented e az igen gombot kell választani . Ide bármikor gyüjthető és alkalom adtán felhasználható. A gyüjtési módszer: A piszkozatra kétszer rákattintani és ujból lehetőség van a levélírásra( beillesztésr, majd a mentésre.
Üdv és jó próbálkozást
Szia Ani!
Most próbáld meg a fennti integető babát szintén jobb oldali egérgomb és ott látható a másolás és ugyanúgy a controll és v. Nem tudom hogy lehet hogy nincs másolás én most innen odakattintottam az oldalra ugyanúgy a szmájlira a hogy írtam nekem egy csomó szöveg közt van másolás is alulról fölfelé kb a 3.-vagy negyedik.
Üdv.Jutka
Sziasztok !
Szia Ani! Hát lemeradtam már megint az "éjszakás műszakról" és persze a 100.-ról is . Szerintem is a pont jó helye lett, de Mária is külön dicséretben kellene, hogy részesüljün hiszen Ő lett a 100.!!
Így megint marad: NAPSÜTÉSES SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!
És persze nézzétek meg az Apeh honlapot is , mert az őstermelőknek is kell jelenteni a teáor szám változást.
(Őszintén, töredelmesen bevallom én is csak loptam ezt a képet!)
Üdv: Márti
Szia!
"Jobb későn, mint soha..." mármint elolvasni az információdat, hogy az őstermelőknek is kell a TEÁOR változást jelenteni. Hát ez őrület, minden kezdődhet előlről -akárcsak az adószám- az őstermelőknél. !!!!!
Üdv:Napraforgó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég