a keresőbe írd be: Szakképzési támogatás - könyvelése
Én kérdeztem egyszer ugyanezt és itt kaptam a választ. Üdv. T. Kata
Ne haragudjatok, hogy nem nyitok új kérdést, de szükségem lenne kis segítségre. Most lett egy fodrász ügyfelem, és igényelné ez a fejlesztési támogatást a szakképzési alap terhére. Olvasom a tv-eket, kapxsolódó anyagokat, de még nem tiszta, ha valaki lenne kedves néhány támpontot adni, hogy hogy működik ez az egész.
3 tanulója lesz (igy már a0808-on fogok vallani utánuk?) Min jelentem be őket? rendesen mint alkalmazott?
szakképzésit mikor vallom ? Mikor igénylem vissza ezt a költségeket és hol?
Azt hiszem az OMAI -hoz már bejelentkezett, és az iskolákkal megkötötte a szerződéseket.
Köszönöm előre is Anett
Anett!
Ha küldesz egy mailt, küldök egy klasz kis anyagot, ami nagyon érthető és a leglényegesebb dolgok benne vannak. Üdv. T. Kata mail cím: tkata66@gmail.com
Anett!
A kérdéseidre válaszolva: a 0808A-M-n jelented havonta, mint az alkalmazottakat. A szakképzési bevallást az NSZFI felé 2009. február 15-ig kell elkészíteni. A bevallási nyomtatványt a honlapukra fel szokták tenni. A tanulók után egyébként nem kell fizetni szakképzésit, csak az alkalmazottak után. Üdv. T. Kata
Magdus!
Szívesen. Ha szükséged van még egy-két válaszra (feltéve, hogy tudom őket) a mail címemre jelezd. Üdv és további szép napot nekd. T. Kata
Kata én is köszönöm, az anyag nagyon klassz tényleg
' gyors kérdés: ha nincs fizetendő és bevallandó
szakképzési akkor is megkapja ezt?
üdv anett
Jó lenne látni a bevallást, ha meglenne a tavalyi átküldhető az, ha időd engedi? nem találtam a nszfi oldalán.
utólag is eldönthető h tételes vagy átalányos? Azt hallottam (ügyféltől), hogy összegben a kettő között elég sok a különbség. De gondolom mindegyiknek megvan a maga el,őnye meg hátránya.
Gondolom fontosak a nyilvántartások a költségek elszámolásához Pl munkaruha átvétel, étkezésijegy átvétel stb. Ügyfelem nem akarja ezeket a juttatásokat megadni, de ugye ehhez nekem semmi közöm? Mennyire ellenőrzött ez a kör?
Jaj bocs a sok kérdésért, de egyenlőre még nekem sok a folt, de majd kialakul
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 87 vendég