Adófórum

Adózási és számviteli információk

801-es végelszámolás miatt

EVA

801-es végelszámolás miatt

HozzászólásSzerző: melcsi62 » pén. ápr. 25, 2008 11:34 am

Petronelle! Elnézést kell kérnem, mert ezek szerint pont nem a legutosó változatot kellett volna tölteni, hanem az azt megelőzőt.  Az év eleji egyáltalán nem volt jó, mert a nullásat nem tudta kezelni, aztán a következő jö volt - én a nem EVÁ.-havi havi bevallókat és még a legutóbbi negyedéves bevallást is azzal küldtem.  Ez a legutolsó változat tuti, hogy hibás .Mivel mint írtam, az előbb letöltöttem ezt az utolsót, s ugyancsak ideges lettem, mikor mgeláttam, hogy az EVÁ-sokat nem tudja lekezelni. Rögtön töltöttem egy nem EVÁ-s havi bevallást,  de annál szerencsére még jó, igaz nullás.  Van egy másik gépemen is ABEV, azon is megcsinálom EVÁ-ssal. Azon még a 6.5.14-es verzió van. Minden ok. Igaz azon magától nem írja be pl. a rehab összesenbe a nullát, hanem én írom 13.sor Tv,. készülék db számához áprilisnál a nullát. Ezáltal lesz a 02-es lapon nulla bevallott adat. Viszont elengedi.Most kipróbálom megjelölöm küldésre:  RENDBEN, tehát elküldhetném és hibátlan.   Ezt a változatot meg is tartom, hátha nálam is beesik egy EVÁ-s miatt küldendő 0801. Üdv. és sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
melcsi62
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:16 am

801-es végelszámolás miatt

HozzászólásSzerző: petronella » vas. máj. 04, 2008 4:52 pm

Hello Böbe, Gabi Melcsi!

Miután a 30 nap miatt 24-én küldenem kellett valamit, elküldtem a hibásat, majd szabira mentem, válaszaitokból látom, hogy sok egyéb lehetőségem most sem lenne, nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatok vele, mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy ha sokan jelzik az APEH-nek ugyanazt a hibát, akkor miért nem javítják ki azonnal, miért kell sokunknak órákat eltölteni a különféle próbálkozásokkal, tudom, költői a kérdés, néhány száz hasonlót még föl lehetne tenni. Azért egy hibajelző fórumot nyithatnának, ahol a beérkező jelzéseket hozzáértő számítástechnikusok vizsgálnák meg!

Nektek mégegyszer köszönöm, üdv Petronella 

petronella
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:17 am

801-es végelszámolás miatt

HozzászólásSzerző: melcsi62 » vas. máj. 04, 2008 5:29 pm

Petronelle!  Köszi, hogy visszareagáltál. Azt azért leírnám még neked, hogy az APEH honlapon a kapcsolatok menüben e-mailben lehet közölni a hibákat. Én mióta ez az elektronikus bevallás van, leginkább év elején, az engem érintő nyomtatványokat a megjelenéskor szoktam tesztelni és írom nekik a hibákat, amiket találok - nyilván nem minden eshetőségre kiterjedően, csak amivel dolgom van/lesz -, aránylag rövid időn belül szoktak is rá reagálni, megköszönik a jelzést és ígéretet tesznek a mielőbbi kijavításra. Tehát nem veszik zokon. Neked viszont rövid volt az időd, s ilyen megszűnés nincs rendszeresen, ráadásul az utolsó előtti verzió jól működött.  Üdv.
melcsi62
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:16 am

801-es végelszámolás miatt

HozzászólásSzerző: batkigabi » hétf. máj. 05, 2008 5:57 am

Sziasztok!

Evás végelszámolással kapcsolatban kérdezném, hogy a végelszámolás időszaka alatt a nyugdíjas bt beltagnak kell-e tovább fizetnie az eho-t és a 4350 Ft-ot (nincs díjazása)

Gabi 

batkigabi
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:13 am

Előző

Vissza: EVA

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron