Sziasztok!
Szerintetek mi az oka, hogy nem tudom elküldeni a kész exportálást az ügyfélkapun? Illetve niincs az állomány az elküldendők között. Mit néztem el? Ha Ti már küldtetek be légyszi segítsetek!
Köszönöm Gabi
Sziasztok!
Szerintetek mi az oka, hogy nem tudom elküldeni a kész exportálást az ügyfélkapun? Illetve niincs az állomány az elküldendők között. Mit néztem el? Ha Ti már küldtetek be légyszi segítsetek!
Köszönöm Gabi
Szia Gabi!
Nem teszi automatikusan a Küldendő mappába, exportálás után megadja az útvonalat ahol elérhető a küldendő állomány. Nálam a C:Nye07 mappába helyezte. Kiválasztani úgy tudod, hogy lenyitod a Look in: ablakot (dokumentumfeltöltés), és innen kiválasztod a file-t, aztán feltöltés.
Ma volt az első sikerélményem!
Üdv:Nelly
Szia! azért nem teszi a ABEV küldendőjébe, mert a nyenyi-nél nem az ABEV-ben dolgzunk. Hanem a NYE07-ben - ugyanis ez a nyenyi "ABEV"-e :-)))
Ha az exportálás után kinyomtatod az utolsó üzenetet, ami csak tájékoztató jellegű, ott szerepel a pontos útvonal. Ahogy az Nelly is írta.
Zsuzsa
Köszönöm!
Hát igen úgy "összenőttünk" az ABEV-vel, hogy már csak vele tudom elképzelni az életem. :-))
Próbálkozom . A kérdést még fenn hagyom hátha másnak is gondot okoz.
Üdv Gabi
Sikerült!
Milyen kis dolgok jelentenek mostanában örömöt. :-))
A Look in ablak nekem sem ment , de az egyszerűsített feltöltővel nagy nehezen sikerült.Vagyis az volt a nehéz, hogy megtaláljam én kis analfabéta egyáltalán a feltöltendő állományokat, a többi már ment . A visszaigazolások is megjöttek.
Nelly ha neked megy a rendes feltöltővel is írj létszi egy kicsit bővebben, hátha tanulunk belőle. Nekem még nagyon sok főt kell jelentenem. :-((
Köszönöm! Gabi
Gabi!
Lenyitod a görgetősávot (ahol most azt látod, hogy "küldendő"'). Kiválasztod a "C"-t (feltételezem, hogy nincs megosztva a vinyód), aztán a "c"-n belül kiválasztod a NYE07-et, ezen belül azt az adószámot, aminek a nyenyi-jét küldeni akarod, ezen belül pedig az exp07......blabla egyetlen hosszúnevű file-t. Na, ezt kijelölöd. És innen máris a megszokott menet van.
Zsuzsa
Dokumentumfeltöltés | ||||||
Fájlnév | Dok.típus | Címzett | Állapot | Kiválaszt | ||
Törlés | ||||||
Feltöltés |
Tehát itt vagy:Dokunemtumfeltöltés, rákatt a Kiválaszt-ra, és ez jelenik meg:
Open | ||||||
Look ln: | Kuldendo | V | ||||
Open | ||||||
Nyilat sajna nem tudtam bemásolni (V betű jelöli), ezt lenyitod, itt kiválasztható a meghajtó, majd mappa stb, utána open, feltöltés, és küldés.
Üdv.nelly
Köszönöm a válaszokat , már mindent tudok, és klasszul müködik is sokat segítettetek.
Belejövök mint az a bizonyos kiskutya :-))
Jó Nyenyizést :-)) mindenkinek. ( Az ügyfeleim kérdik mindig, hogy mit is nyekergek?? )
Üdv Gabi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég