Adófórum

Adózási és számviteli információk

nyenyi küldés

Adatszolgáltatás

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: GyörgynéGabi » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Sziasztok!

Szerintetek mi az oka, hogy nem tudom elküldeni a kész exportálást az ügyfélkapun? Illetve niincs az állomány az elküldendők között. Mit néztem el? Ha Ti már küldtetek be légyszi segítsetek!

Köszönöm Gabi 

GyörgynéGabi

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » hétf. ápr. 21, 2008 5:13 pm

Szia Gabi!

Nem teszi automatikusan a Küldendő mappába, exportálás után megadja az útvonalat ahol elérhető a küldendő állomány. Nálam a C:Nye07 mappába helyezte. Kiválasztani úgy tudod, hogy lenyitod a Look in: ablakot (dokumentumfeltöltés), és innen kiválasztod a file-t, aztán feltöltés.

Ma volt az első sikerélményem!

Üdv:Nelly

tothkornelia69

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: kaloczy » hétf. ápr. 21, 2008 6:43 pm

Szia! azért nem teszi a ABEV küldendőjébe, mert a nyenyi-nél nem az ABEV-ben dolgzunk. Hanem a NYE07-ben - ugyanis ez a nyenyi "ABEV"-e :-)))

Ha az exportálás után kinyomtatod az utolsó üzenetet, ami csak tájékoztató jellegű, ott szerepel a pontos útvonal. Ahogy az Nelly is írta.

Zsuzsa 

kaloczy

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: GyörgynéGabi » kedd ápr. 22, 2008 4:08 am

Köszönöm!

Hát igen úgy "összenőttünk" az ABEV-vel, hogy már csak vele tudom elképzelni az életem. :-))

Próbálkozom . A kérdést még fenn hagyom hátha másnak is gondot okoz.

Üdv Gabi 

GyörgynéGabi

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: viragmarta60 » kedd ápr. 22, 2008 4:15 am

Sziasztok! Nelly Look in ablaka még nem tiszta, de megnézem, én a magyarország hun a nyenyit kiválasztom és ott bejön az apeh javas feltöltője, de alul ott van az egyszerűsített dokumentum feltöltés én ott választom ki a c: Nye... és onnan küldöm el, eddig még működött már többet innen küldtem. Üdv: Márti
viragmarta60

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: GyörgynéGabi » kedd ápr. 22, 2008 5:17 pm

Sikerült!

Milyen kis dolgok jelentenek mostanában örömöt. :-))

A Look in ablak nekem sem ment , de az egyszerűsített feltöltővel nagy nehezen sikerült.Vagyis az volt a nehéz, hogy megtaláljam én kis analfabéta  egyáltalán a feltöltendő állományokat, a többi már ment . A visszaigazolások is megjöttek.

Nelly ha neked megy a rendes feltöltővel is írj létszi egy kicsit bővebben, hátha tanulunk belőle. Nekem még nagyon sok főt kell jelentenem. :-((

Köszönöm! Gabi 

GyörgynéGabi

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: kaloczy » kedd ápr. 22, 2008 5:38 pm

Gabi!

Lenyitod a görgetősávot (ahol most azt látod, hogy "küldendő"'). Kiválasztod a "C"-t (feltételezem, hogy nincs megosztva a vinyód), aztán a "c"-n belül kiválasztod a NYE07-et, ezen belül azt az adószámot, aminek a nyenyi-jét küldeni akarod, ezen belül pedig az exp07......blabla egyetlen hosszúnevű file-t. Na, ezt kijelölöd. És innen máris a megszokott menet van.

Zsuzsa 

kaloczy

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: tothkornelia69 » pén. ápr. 25, 2008 4:39 pm

Dokumentumfeltöltés    
 FájlnévDok.típusCímzett ÁllapotKiválaszt

Törlés

Feltöltés

Tehát itt vagy:Dokunemtumfeltöltés, rákatt a Kiválaszt-ra, és ez jelenik meg:

Open      

Look ln:                           Kuldendo    V 

Open 

Nyilat sajna nem tudtam bemásolni (V betű jelöli), ezt lenyitod, itt kiválasztható a meghajtó, majd mappa stb, utána open, feltöltés, és küldés.

Üdv.nelly

tothkornelia69

nyenyi küldés

HozzászólásSzerző: GyörgynéGabi » pén. ápr. 25, 2008 5:39 pm

Köszönöm a válaszokat , már mindent tudok, és klasszul müködik is sokat segítettetek.

Belejövök mint az a bizonyos kiskutya :-))

Jó Nyenyizést :-)) mindenkinek. ( Az ügyfeleim kérdik mindig, hogy mit is nyekergek?? )

Üdv Gabi 

GyörgynéGabi

Vissza: Adatszolgáltatás