Szia! Én úgy tudom az állandó meghatalmazást a meghatalmazó szünteti meg a 08T182-őn, postai úton is be lehet küldeni. Ha Te akarod megszüntetni a meghatalmazást, ilyet még nem készítettem, akkor külön levélben hozzá kell írni, hogy Te mint meghatalmazott kéred a meghatalmazás megszüntetését.
De várd meg még a Többiek válaszát is.
Üdv: Márti
Sziasztok!
Az elektronikus bevalláshoz szükséges ,180-ason bejelentett meghatalmazást a meghatalmazott is megszüntetheti, már küldtem 182-est, s lekerült a nevemről. Az állandó meghatalmazás az APEH előtti képviseletre szól, ezt kell szerintem külön beadvány formájában bejelenteni.
Szia Mari ! Köszönöm én is tanultam belőle, nem néztem utána és egy cégnek az e-mailje még ma is jön, akkor ezt most már így magam rendezem, mert hiába szóltam már egy éve, hogy töröljenek.
Üdv: Márti
Szia Ági!
Az állandó meghatalmazást (amely az APEH előtti képviseletre szól), amikor beadtátok, nyilvántartásba vették, arról értesítést kapott a meghatamazott és a meghatalmazó is. Ennek az értesítésnek a számára való hivatkozással szerintem levélben visszavonhatod.
Üdv. Mari
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 39 vendég