Sziasztok!
Az a problémám, hogy még nem kaptam meg a Nyugdíjigazgatóságtól a 2007-es nyenyihez szükséges floppy csomagot. Nekem úgy rémlik, hogy ilyenkor már ki szokták küldeni. Kinek mi a véleménye? Várjak még, vagy érdeklődjek ez ügyben?
Sziasztok!
Az a problémám, hogy még nem kaptam meg a Nyugdíjigazgatóságtól a 2007-es nyenyihez szükséges floppy csomagot. Nekem úgy rémlik, hogy ilyenkor már ki szokták küldeni. Kinek mi a véleménye? Várjak még, vagy érdeklődjek ez ügyben?
Szia!
Az igénylőlapot már beadtad? Csak akkor küldik. Ha még nem küldted el, akkor én átveszem Pista szerepét, és agitálok az elektronikus adatszolgáltatás mellett, sokkal egyszerűbb. A gép mellett végére lehet járni az egész kötelezttségnek.
El kell hozzá küldeni az adatbejelentőket, meghatalmazásokkal együtt, az adatbejelentőt az ONYF honlapjáról töltheted le, meghatalmazás-mintát valaki már tett fel az "erőforrások"-ra.
Ugyanazt a programot kell használni, mint a floppys küldésnél, csak a honlapon képeznek egy indítóállományt, azt kell letölteni, innen már atöbbit tudod úgyis.
Még meggondolhatod, ha nem igényeltél indítófloppykat.
(Bocs, Pista, a kenyeredet nem akarom elvenni, de messzemenően egyetértek Veled)
Üdv: Rózsa
Ha az elektronikus bevallás mellett döntesz, igyekezz, mert csak márc.31-ig fogadják a bejelentéseket.
Klári
Szia Rózsa!
Nem vetted el a kenyeremet, ez mindannyiunk kenyere és akik a több mint 1 hónapja ezelőtt közölt infók hatására "ettek belőle", szerintem azok jól is laktak! Azért leforditom: jól jártak!
Természetesen mindkettőtök véleményével az első betűtől az utólsóig egyetértek.
Üdv: Pista
Sziasztok,
Segítsetek, én még maradok a floppys változatnál. Ha, mint könyvelő viszem több cég Adatlapját, hogy megkapjam a floppyt, akkor is kell Meghatalmazás?
Köszönöm,
Marcsi
Sziasztok!
Segítsetek már abban, hol kell a 2007. nyemyi programot letölteni. A ONYF honlapján nem találom. A bejelentkezést már megengedi, de az alapprogram hiányzik.
Aki túl van rajta írja már meg.
Köszönöm
Ica
Szia Ica!
Az ONYF honlapján van: Nyomtatványok, programok letöltése - Programok letöltése - 2007. évi nyenyi program letöltése.
Üdv. Mari
Szia!
Az igénylőlapot már tavaly elküldtem az akkori adatszolgáltatással egyidőben. Szóval igényeltem floppyt, csak nem küldték. Hol lehet ez ügyben érdeklődni?
A területileg illetékes nyugdíj f. -nél, ahová az adatszolgáltatást és igénylőlapot leadtad, ez utóbbit minden évben kell, bár gondolom úgy értetted, a tavalyi adatszolgáltatásnál az idei év adatszolgáltatásához.
Üdv
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 26 vendég