Adófórum

Adózási és számviteli információk

BOLDOG NŐNAPOT!

Adatszolgáltatás

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: lelik.istvan » szomb. márc. 08, 2008 7:35 am

Sziasztok Hölgyek!

Én most ébredtem fel,  első gondolatom a Nő volt, meg is ragadom az alkalmat, hogy én is mindenkinek BOLDOG NŐNAP-ot kivánjak!

És megtoldom még egy irodalmi axiómával is: " A boldogság nem dolgokban rejlik, az a hajlamunkban van. S mi pedig mindig csak azt mondhatjuk magunkénak amit mi szeretünk, sohasem azt, amit mások vélnek szeretetre méltónak! 

Értékrendbeli és érzelmi azonosulással üdv. mindenkinek: Pista  

lelik.istvan

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: garbo50 » szomb. márc. 08, 2008 8:17 am

Kedves István!

Köszönjük ezt a lovagiasságot, figyelmességet. Ilyenkor egyre jobban meg vagyok győzödve, hogy itt egy nagyon jó közösség kovácsolódott és nagyon jó érzés ehhez a közösséghez tartozni. Megosztok veletek egy aranyos kis irományt, amely néha ezt a mi kis közösségünket is jellemzi. Ezzel köszöntve mindenkit, akinek valamilyen kötödése van a mai naphoz.

"Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket."

>Kunitzer Szonja<

Üdv.mindenkinek:Jutka

garbo50

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: steinné » szomb. márc. 08, 2008 8:23 am

Sziasztok !

Egyetértek az előttem szólókkal. Köszönöm a sok jókívánságot, figyelmességet és a csodaszép virágcsokrot.  Itt ragadom meg az alkalmat, hogy minden kedves fórumozónak, aki mostanában ünnepli a születésnapját, vagy névnapját, nagyon sok boldogságot kívánjak nekik!  

Üdv : Zsu 

steinné

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: ciza » szomb. márc. 08, 2008 8:53 am

Istenem, de kedves!!!
ciza

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: erdoapolas » szomb. márc. 08, 2008 8:54 am

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm én is a kedves köszöntőket, jókívánságokat. Aki ma ünnepli a névnapját, vagy a szülinapját, nekik is sok boldogságot.

Marcsi

erdoapolas

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: kovalkata » szomb. márc. 08, 2008 9:24 am

Kedves Hordos!

Először is hadd mondjam el Neked, milyen széles mosolyt csaltál az ajkamra és melegséget a szívembe e gesztusoddal. Köszönöm.

És úgy ahogy a Többiek is írják, köszönjök mindannyiunknak, hogy ilyen jó közösségünk van itt a Fórumon.

Üdv. Kata 

kovalkata

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: garbo50 » szomb. márc. 08, 2008 9:50 am

Szerkeszteni akartam a saját válazomat, de csak a Katáét tudtam volna, ezért egy plussz beírással szeretném kiegészíteni , amit az előzőekben írtam és amire tulajdonképpen Kata vezetett rá. Elnézést a figyelmetlenségért.

Nem kisebbítve az István érdemeit, de most vettem észre, hogy a csokrot Hordostól kaptuk ezért vedd úgy , hogy a 11 # válaszom így kezdődik: > Kedves Hordos és István<

Mindenkinek további szép napot

garbo50

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: Marcsi66 » szomb. márc. 08, 2008 9:59 am

Köszönjük a jókívánságot, nagyon jól esett.

Marcsi

Marcsi66

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: kohnmari » szomb. márc. 08, 2008 10:08 am

Kedves Fiúk!

Igazán figyelmesek vagytok, köszönöm, mindjárt jobb kedvvel állok neki a 0808-asoknak.

Üdv. Mari

kohnmari

BOLDOG NŐNAPOT!

HozzászólásSzerző: Incike » szomb. márc. 08, 2008 11:45 am

Köszönjük, nagyon kedves vagy!

Üdvözlet Incike 

Incike

ElőzőKövetkező

Vissza: Adatszolgáltatás