Szia Ani! túl nagy jelentőséget én sem tulajdonítok neki, de mikor a januári bevallást töltöttem - előtte nézegettem Ebev-en a törzsadatait az egyes cégeknek, vállakozásoknak - aztán mikor láttam, hogy van olyan 15 éve működé cég, válatoztlan alapító tulajdonosokkal, akik nem is szerepelnek a törzsadatokban, akkor letettem az ÚJ TEAOR, szakmakód innen való megnézéséről. Aztán többen már február elején is írták itt a fórumon, hogy már látták, hogy az APEH átfordította a tevékenységi körök besorolását 2008-asra -, pedig ez sincs még az adott válalkozói vállalkozói igazolványában, mert még van ideje a váll.ig.cseréjére. S aztán úgy gondoltam, hogy ha esetleg a régi számot írom, mi van, ha van az újban is van ugyanolyan szám, ami viszont így már teljesen más tevékenységet takar, mint, amit a vállakozó valójában végez.
Én ezért gondoltam, hogy amit eddig is főtevékenységként végzett, azt nézem meg az újban, hogy mire, vagy mikre bontották a hivatalos KSH besorolásban, és a tényleges tevékenység szerinti új számot írtam. Megnéztem az általános kőműves munkád-at, ha eddig 452101 Magasépítő-ipari munkák végzése (általános kőműves munkák) volt a szakmakódja, az 412002 Magasépő-ipari munkák végzése (ált.kőm.m)
és 429902 M.N.S magasépítőipari munkák (ált.kőm.munkák) lett.
Üdv.