Szia Ani!
Szerintem lehet, mert ezt az Abev generálja titkositottra.
Üdv: Pista
Szia Ani!
Szerintem lehet, mert ezt az Abev generálja titkositottra.
Szia Ani!
Ha a 0808A-M-eseket / vagy más nyomtatványokat/ már tudod kitölteni, az ügyfélkapu működésétől függetlenül nyugodtan csinálhatod és raktározhatod a gépeden.
Mert az Abev program generálja Neked a titkositott fájlokat és az alábbi utvonalon ellenőrizheted is azokat a gépeden:
C:\Program Files\Abev 2006\eKuldes\KR\kuldendo
Ez utóbbi mappában/könyvtárban/ fel is sorakoznak Neked.
Ha "megjavul" az Ügyfélkapu, innen távolodnak el a titkositott fájlok.
Téged az zavarhatott meg, hogy az Abev menűsorán rámentél a "Kapcsolat az ügyfélkapuval", ami még nem igazi kapcsolat, mert ugye "Nyomtatvány bejelölése e-küldésre" jön először és ha bejelölöd, akkor kezdi a titkositott fájl generálását. Ezután ugye jön, hogy megtörtént,., meg hibátlan. Ez eddig az ügyfélkapuval való kapcsolatnak csak un. előkészitése.
Tehát csak haladjál a sok munkával, nyugodtan jelölgessed csak küldésre a nyomtatványokat! Ha meg jó lesz az ügyfélkapu, akkor már csak belépsz, majd sorjában kiválasztod a fájlokat és küldöd azokat!
Bocs, hogy szombat este is a munkára serkenttettelek!
István engem még vasárnap is lehet munkára serkenteni. Azt hiszem jól emlékszem, kétszer nyertem el életemben a "Szöv.ipar Kiváló dolgozója" cimet, de sajnos most már senki sem itéli nekem oda. Juj ezzel most elárultam hogy már milyen "öreg" vagyok.
Egyébként engem az zavart meg, hogy mindig titkosított lett amit küldtem, most meg titkosítatlan. Emiatt látom jobbnak ha nem teszem ki a kapura. Tudod én nem értek számitógépül. Üdv. Ani
Ani az jutott eszembe az aktívságod láttán, hogy pihen az ügyfélkapu kicsit pihenj(etek) te(ti) is. József A után szabadon a kis Balázs kapcsán.
Üdvözlettel mindenkinek
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég