Adófórum

Adózási és számviteli információk

A 0801-es még mindíg hibás!

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: furio » csüt. jan. 01, 1970 1:00 am

Kedves Fórumozók!

Holnap lejár a beadási határidő és a 0801-es még mindíg hibás!

Havi bevallónak az írja a program, hogy a 8. sort ki kell tölteni, ami a TV készülékkel kapcs. díjra vonatkozik, de nem enged beleírni a nyomtatványba! Mit tegyek? Eddig vártam, hogy majd kijavítják, de nem történt semmi. Szörnyű hogy nekik semmilyen hiba nem hiba és nem kell fizetni!

Furio   

furio

HozzászólásSzerző: Pócsföldi » kedd feb. 19, 2008 6:13 am

Szia !

Tegnap már taglaltuk a témát az elektronikus bevallás címszó alatt. Én Apeh-val egyeztettem és azt mondták hogy a nullát a januári oszlopba írjam be nyugodtan elküldhetem "hibás" -an is . Eddig még nem jelzett hibát a rendszer befogadta és az elfogadó nyugtát is letöltöttem.

A többiektől még olyan info is szerepel,hozzászólásként hogy a TV készülékhez kell nullát írni és akkor hibát sem jelez.

Üdv Viol

Pócsföldi

HozzászólásSzerző: betty1969 » kedd feb. 19, 2008 6:21 am

Szia !

Tegnap már taglaltuk a témát az elektronikus bevallás címszó alatt. Én Apeh-val egyeztettem és azt mondták hogy a nullát a januári oszlopba írjam be nyugodtan elküldhetem "hibás" -an is . Eddig még nem jelzett hibát a rendszer befogadta és az elfogadó nyugtát is letöltöttem.

A többiektől még olyan info is szerepel,hozzászólásként hogy a TV készülékhez kell nullát írni és akkor hibát sem jelez.

Üdv Viol

betty1969

HozzászólásSzerző: betty1969 » kedd feb. 19, 2008 6:23 am

Szia !

A 13. sor január oszlopába írj egy nullát és a 8. sort (ami miatt hibásnak értékeli) automatikusan kitölti a program. Így már hibátlan lesz a bevallás.

Üdv: Betty

betty1969

Vissza: Adatszolgáltatás