Ez is a fórum veszélye.... meg lehet sértődni....
Én éppen azért tettem fel anno a kérdést, hogy vitassuk meg, ki hogyan értelemezi a tv-t,és a kitöltési útmutatót. A két ellenvélemény mondja el, és vezesse le, hogy miért írja azt, ami az ő véleménye. Ez úgy érzem sikerült is! És ez nem megbántós vitatkozás akart lenni, legalább is részemről nem.
Hanem pont azt szerettem volna,és szerintem egy fórumnak éppen ez a lényege, hogy az olvasók el tudják dönteni az érvek alapján, hogy mit csináljanak. Hiszen ha feltesznek egy kérdést, hogy például balra menjek vagy jobbra... akkor elég nehéz dönteni,ha csak annyi a válasz, hogy szerintem jobbra, szerintem meg balra....
Sajnos itt M.o.-on jelenleg semmit sem lehet 100%-an tutira tudni. És erről nem mi tehetünk. Rosszul fogalmazzák meg a jogszabályokat, és későn kapcsolnak, hogy mi is lenne a jó. De addig dolgoznunk kell, és ehhez hozzásegítenek a fórumok, hogy a lehető legjobbat válasszuk.
Tehát kérek mindenkit, hogy ha nem ért egyet akár melyik válasszal (a fórum bármely témakörében), akkor írja le, az ő álláspontját, hogy mindenki végiggondolhassa mégegyszer, és helyes döntést tudjon hozni. Nem mindig az a jó, amit 100ból 99en írnak, de fordítva sem igaz. A döntés mindenkinek a saját kezében van.
A jövedelem minimumos témát 15.-éig még nyitva hagyom,hogy tudjatok dönteni, aki még nem döntött. De további reagálás részemről ide nem lesz. Aki akar erősítse egyik, vagy másik tábor véleményét.