Sziasztok!
Akinek megnéztem és volt már jó megfelelője, ott én is az újat írtam be. Így legalább nem kell majd helyesbítenünk.
Üdv. Kata
Sziasztok! Nekem a 0808M 520-as sorában nem fogadja el sem a régi sem az új szakmakódot.
Én azoknak is újat írok - akiknek a főtevékenységét szétszedték 3 más Teaor-ra, szakmakódra - megkérdezem a vállakozót mit fog választani a háromból főtev-nek -, na nehogy már majd, amikor elintézi a vállakozói igazolványát, akkor írjam majd két sorba, hogy hónapon belül ekkortól eddig a régi, ami már 2008-ban nem hatályos, majd akkortól addig már az ami a módosított vállakozóiban szerepel. Ha nem bírták ezt elrendelni úgy hogy 2007.évközben már megoldható lett volna, azzal, hogy az új szakmakód, TEAOR 2008.01.01-től használatos. Már hamarabb használatos, mint ahogy annak átvezettetését a hatóságoknál át lehet vezettetni.
Üdv.
Szia Sineger!
Oda miért akarsz TEÁOR kódot írni???
Üdv. Kata
Szia Sineger!
A 0808M-re FEOR szám kell a munkaviszonyos személyekhez. A FEOR nem változott. Ha a dolgozónak ugyanaz a munkaköre, mint tavaly, akkor ugyanazt a FEORT írd, amit tavaly.Üdv.
Szia Kása!
Szerintem akkor keressetek egy olyan kódot, ami valószínű az új váll. igazolványában akkor majd a főtevékenység lesz. Jobb ötletem nekem sincs. Vagy egyenlőre írod a régit.
Üdv. Kata
KÖSZI ÉN BÉNÁZTAM EL. ÍGY MÁR MŰKÖDIK. MARGÓ
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég