Változatlanul az a véleményem amit írtam, amit írsz két különböző tevékenység, a dohány növénytermesztés. A téli időszakban végzett erőgazdálkodási szolgáltatása nem kapcsolódik a saját dohánytermesztési szolgáltatásához, ha a szolgáltatás ehhez kapcsolódna, akkor lehetne az őstermelői birtokában is végezni.
Kérlek szépen Mari (kohnmari), ebben a témában ha tudsz segíteni , örülnék ha leírnád a véleményed. Üdv: Márti
Sziasztok!
Nincs még senkinek állásfoglalása az Erdőgazdálkodási Szolgáltatásról, fordított-e vagy marad a régi. Bármilyen ismeret kell. Köszi. Marcsi
Szia Marcsi! Nekem nincs infóm állásfoglalásom arról, hogy az erdőgazdálkodási szolgáltatás áfa szempontjából fordított-e vagy sima, de az áfa tv-ból a munkálatokat vizsgáltav túlnyomóan fordított.
A kérdés jelenleg itt az , hogy őstermelői mivoltában a fenti tevékenységú őstermelő végezheti-e őstermelői birtokában a szolgáltatást, véleményem szerint nem.
Erre várjuk a többiek hozzászólását, aki e támakörben az őstermelőkkel kapcsolatban otthon van.
Üdv: Márti
Sziasztok! Senkinek nincs véleménye, hogy az erdőgazdálkodási szolgáltatás ebben a feltett kérdésben őstermelői-e ?
Üdv: Márti
Hello Godane!
Milyen törvényi hivatkozásod van, arra vonatkozóan, hogy az őstermelő végezhet szolgáltatást?
Kezdjük, így és akkor biztos, hogy tudunk segíteni.
Üdv: János
Sziasztok!
Szja tv. fogalmak és értelmező rendelkezések, ki lehet őstermelő.
78§ nyilatkozat az őstermelőknek, hogy tevékenységükhöz rendelkeznek e a feltételekkel. ( erdő, föld, bérleti szerz, hozzájárulások stb)
Én ezt a szolgáltatást, a fentiek ismeretében ,nem tudnám ide sorolni, kapcsolódva Márti véleményéhez.
Üdv.
Pont ezért kérem a kérdésfeltevőtől a törvényi hivatkozását, mivel azt is írta, hogy van állásfoglalása.
Vagy még sincs?
János
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég