Szia Klári!
Nem kaptam, és nem is csodálkozom rajta, mert én is tudom hogy kb. két éve már ők is az adószám alapján tartják nyilván a bejelentetteket. Viszont érdekesnek tartom, hogy soha nem írják meg, hogy ez már nem kell. És amikor máskor volt ez téma itt a fórumon, volt olyan aki azt mondta, hogy az ő megyéjükben igenis kérik. Üdv. Kata
Sziasztok!
Az én vállalkozóimnak a kezébe adják az OEP jelentőt az okmányirodában , mi szépen beküldjük.Vissza is jön egy levél , hogy köszönik nyilvántartásba vették, de folyószámlaszámot nem adnak mivel az adószámon tartják nyilván. Még egyszer sem írták , hogynem kellett volna küldeni .Persze mellette küldöm a T1041 is.
Szerintem a ksh -hoz nem kell küldeni, hiszen az okmányirodátol kapott adatok között ott szerepel a statisztikai szám is. Ha adószámos magánszemélyként jelentkezik be akkor kell aTPL09 lapot beküldeni.
Szerintem. Üdv Gabi
Sziasztok!
Én tavaly több egyéni vállalkozót is küldtem be az OEP-hez, egyet se küldtek vissza, se levél, se semmi. Bp-i volt mindegyik.
Most néztem az oep honlapján, és csak a BF0501 van fent, de az ugye nem jó az egyéni vállalkozónak.
Viszont én régen lementettem a BV0501-et, ha kell valakinek írjon és küldöm. kovacs.zsuzsanna@citromail.hu
Sziasztok!
Látjátok, Mártiéknál Egerben még ugyanúgy működik, mint eddig. Üdv. Kata
Sziasztok!
Én most is küldtem be egyet idén és elfogadták, pest megyére vonatkozik, szerintem kell nyenyi is.
Köszönöm a sok segítséget! Viszont én Gyöngyösi vagyok felhívtam az oep-et /Gyöngyösi kirendeltséget/ és ott fel voltak háborodva, hogy kérdezhetek ilyet, persze hogy küldeni kell, ez volt 2007.10 hó környékén.
Sziasztok!
Győrben is kérik, mikor mondtam, hogy nincs a honlapon, felajánlották, hogy küldenek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég