Hát attól függ mikor küldöd? De igen.
Egyébként én még nem vagyok olyan ügyes, mint Ti - még nem töltöttem, meg kell várnom minegyikkel még megkapják a munkahelyi jöv.igazolást, meg biztosítási, stb.kedv.igazolásukat is..
Üdv.
Hát attól függ mikor küldöd? De igen.
Egyébként én még nem vagyok olyan ügyes, mint Ti - még nem töltöttem, meg kell várnom minegyikkel még megkapják a munkahelyi jöv.igazolást, meg biztosítási, stb.kedv.igazolásukat is..
Üdv.
Melcsi, Ani, Mária! Köszönöm a válaszokat.
Megnéztem a folyószámlakivonatát, rendes ügyfél, mindent pontosan befizet, az SZJA számláján pontosan annyi a túlfizetés, mint amit 2007-ben előlegként befizetett + a 2006. évi bevallásban a számlán hagyott összeg.
A tényleges vállalkozói SZJA alap jóval több, mint a jövedelemminimum, akkor ugye nem kell alul azzal a táblázattal kínlódni (hasonlitó stb.), az egyszerűség kedvéért az arányosítást választottam.
Üdv. Mari
Igen, az italt elábénak számolom. Étteremre gondolsz? Mert ott csak az italt teszem elábéra.
Szia Ani!
Szerintem a 392-es sort csak akkor kellene kitölteni, ha igénybe venném a kedvezményes (10 %-os) vállalkozói SZJA-kulcsot. A 393-as sort szintén nem töltöm ki, pedig van tárgyi eszközhöz felvett hitelem, mert a kivállalkozói adókedvezményt nem veszem igénybe. Úgy gondolom, hogy ennek akkor lenne jelentősége, ha ezeket a kedvezményeket igénybe akarnám venni, viszont akkor ki kellene tölteni.
Üdv. Mari
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 40 vendég