Adófórum

Adózási és számviteli információk

Gratulálok az "Év Szakértői"-nek

Adatszolgáltatás

HozzászólásSzerző: bobemama » szer. jan. 16, 2008 8:26 am

Gratulálok az év szakértőinek! Köszönöm a munkátokat! További sok sikert munkátokhoz!

S Köszönöm az Adófórum összes munkatársának odaadó nagyszerű munkáját, segítőkészségét!

bobemama

HozzászólásSzerző: boborgabor » szer. jan. 16, 2008 11:03 am

Sziasztok!

Én szintén nem tartozom a szakállas fórumozók közé és megmondom őszintén a Google keresőjében jutottam el Hozzátok az adófórumra, kellemesen csalódtam, picit szkeptikusan álltam a válaszokhoz, és talán már a világhoz is!

Köszönöm azt a sok érdemi infót, javaslatot, hozzászólást, amit kaptam Tőletek (és bízom benne talán nekem is sikerült néha újdonságot mondanom!)

Én személy szerint nem említenék senkit, pontosabban mindenkit említenék, az a hihetetlen hogy online is érezhető a szakmai nivó és emberséges hozzáállás, ami jellemzi a fórumot és az a páratlan gyorsaság, amivel szinte azonnali használható és értékes választ kap az ember. S hogy még pontot is hajlandóak vagytok felajánlani a rászoruló kérdezőnek ez igazán egyedülálló.

Nem szeretnék litániát írni, csak arra kérlek Titeket maradjon meg ez a kapcsolat és segítőkészség a jövőben is és támogassuk egymást az egyre dinamikussabban változó jogszabályok dzsungelében!

Nagy tisztelettel a szerkesztőség és moderátor teamet külön kiemelve:

Gabika 

boborgabor

HozzászólásSzerző: zspotorke » szomb. jan. 19, 2008 6:21 pm

Sziasztok!

Azt gondolom, hogy egy csapat"játék"-ban nem az az igazán fontos, hogy ki mennyi pontot kapott vagy nem kapott - sokkal inkább lényeges az a csapat amiért érdemes itt lenni és dolgozni.

Köszönöm én is mindenkinek a válaszokat, a szabadidőt, melyet a fórumon töltött és kívánom, hogy egyszer elérkezzünk oda, hogy éjszaka alszunk és szombat-vasárnap pedig csak az örömeinket osztjuk meg egymással.

P.Zsuzsa

zspotorke

HozzászólásSzerző: kszombathy » szomb. jan. 19, 2008 7:09 pm

Sziasztok!

Én sem vagyok régi fórumozó, de szeretnék gratulálni a szakértőknek.

Én is kicsit félve álltam neki a fórumozásnak, de nagyon örültem, hogy ilyen jól működik ez az egész fórum. Köszönöm eddigi válaszaitokat, és szeretnék a jövőben is majd kérdezni tőletek. Gyanítom, lesz mit.

Graulálok mégeggyszer, köszönöm:

Kriszti

kszombathy

HozzászólásSzerző: garbo50 » hétf. jan. 21, 2008 10:01 am

Sziasztok!

Ezzel az idézettel szeretném kifejezni a fórumon való részvételem lényegét.

További sok sikert mindenkinek, az összes fórumozónak. Jutka 

A nagylelkűség nem más, mint a nem-mohóság; az az igyekezet, hogy adjunk, hogy megosszunk, hogy engedjünk dolgokat. Kedvünk van adni, mert szeretetet érzünk, és az adás aktusában a szeretet érzése még inkább növekszik.

>Joseph Goldstein<

garbo50

Előző

Vissza: Adatszolgáltatás