Gratulálok az év szakértőinek! Köszönöm a munkátokat! További sok sikert munkátokhoz!
S Köszönöm az Adófórum összes munkatársának odaadó nagyszerű munkáját, segítőkészségét!
Gratulálok az év szakértőinek! Köszönöm a munkátokat! További sok sikert munkátokhoz!
S Köszönöm az Adófórum összes munkatársának odaadó nagyszerű munkáját, segítőkészségét!
Sziasztok!
Én szintén nem tartozom a szakállas fórumozók közé és megmondom őszintén a Google keresőjében jutottam el Hozzátok az adófórumra, kellemesen csalódtam, picit szkeptikusan álltam a válaszokhoz, és talán már a világhoz is!
Köszönöm azt a sok érdemi infót, javaslatot, hozzászólást, amit kaptam Tőletek (és bízom benne talán nekem is sikerült néha újdonságot mondanom!)
Én személy szerint nem említenék senkit, pontosabban mindenkit említenék, az a hihetetlen hogy online is érezhető a szakmai nivó és emberséges hozzáállás, ami jellemzi a fórumot és az a páratlan gyorsaság, amivel szinte azonnali használható és értékes választ kap az ember. S hogy még pontot is hajlandóak vagytok felajánlani a rászoruló kérdezőnek ez igazán egyedülálló.
Nem szeretnék litániát írni, csak arra kérlek Titeket maradjon meg ez a kapcsolat és segítőkészség a jövőben is és támogassuk egymást az egyre dinamikussabban változó jogszabályok dzsungelében!
Nagy tisztelettel a szerkesztőség és moderátor teamet külön kiemelve:
Gabika
Sziasztok!
Azt gondolom, hogy egy csapat"játék"-ban nem az az igazán fontos, hogy ki mennyi pontot kapott vagy nem kapott - sokkal inkább lényeges az a csapat amiért érdemes itt lenni és dolgozni.
Köszönöm én is mindenkinek a válaszokat, a szabadidőt, melyet a fórumon töltött és kívánom, hogy egyszer elérkezzünk oda, hogy éjszaka alszunk és szombat-vasárnap pedig csak az örömeinket osztjuk meg egymással.
P.Zsuzsa
Sziasztok!
Én sem vagyok régi fórumozó, de szeretnék gratulálni a szakértőknek.
Én is kicsit félve álltam neki a fórumozásnak, de nagyon örültem, hogy ilyen jól működik ez az egész fórum. Köszönöm eddigi válaszaitokat, és szeretnék a jövőben is majd kérdezni tőletek. Gyanítom, lesz mit.
Graulálok mégeggyszer, köszönöm:
Kriszti
Sziasztok!
Ezzel az idézettel szeretném kifejezni a fórumon való részvételem lényegét.
További sok sikert mindenkinek, az összes fórumozónak. Jutka
A nagylelkűség nem más, mint a nem-mohóság; az az igyekezet, hogy adjunk, hogy megosszunk, hogy engedjünk dolgokat. Kedvünk van adni, mert szeretetet érzünk, és az adás aktusában a szeretet érzése még inkább növekszik.
>Joseph Goldstein<
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 50 vendég