Kedves Napraforgó!
Nagyon köszönöm, remélem csak csupa helyes választ sikerül adni minden kérdésetekre (amelyekből mi is sokat okulunk).
Köszönettel: Böbe
Kedves Napraforgó!
Szeretném én is megköszönni kedves szavaidat.
Üdvözlettel: Mária
Sziasztok !
Szeretnék gratulálni én is, és úgy gondolom ez komoly szakmai elismerés ! Csak így tovább, én is köszönöm a segítségeteket.
Üdv: Judit
Szia Napraforgó!
Köszönöm, jó érzés, hogy számíthatunk egymásra. Azt hiszem ebben az évben különösen szükségem lesz Rátok.
Üdv. Mari
Gratulálok!
Köszönöm a sok segítséget elsősorban az élen állóknak, de mindenki másnak is, aki segítségemre sietett.
A tisztesség, amivel rendelkeztek, felbecsülhetetlen erény.
Kérlek, maradjatok továbbra is ilyenek! Jó egészséget kívánok Mindnyájatoknak!
A T. Szerkesztőségnek pedig azt köszönöm, hogy összehozott minket.
Üdv: Rózsa
Gratulálok!
Ugyan még nem régen vagyok "fórumozó", de azt már most is látom kiérdemelten kaptátok az elismerő címet. Köszönet mindenkinek, nagyon jó , hogy egymást segíteni akaró csapatból áll ez a fórum.
Csatlakozva Rózsa szavaihoz a T.Szerkesztőségnek is külön köszönet a lehetőségért.
Üdv: Márti
Sziasztok!
Én is szeretnék GRATULÁLNI és köszönni a sok segítséget ,Nektek és mindenkinek aki segítségemre sietett csatlakozom az előttem "szólókhoz" jó itt lenni mert úgy érzem nem vagyok egyedül a megoldások sűrűjáben.
További jó munkát szép napot mindenk fórumozónak!!
Üdv Viol
Sziasztok!
Gratulálok ! Természetesen minden fórumosnak aki segíteni akar a nehéz megoldhatatlannak tűnő kérdésekben.
Az elsők, akik a legtöbbet adtak nekünk, mindenki ismerős még ismeretlenül is, madora, így ismerjük, ő Dóra, aztán Szilvi, István, kohnmari, róla annyit hogy volt szerencsém vele beszélni igaz telefonon, aranyos kedves közvetlen, Zsuzsa, Mária, Böbe, Anikó, köszönet mindenért, az idei évben is így tovább !!!!!
Üdvözlettel: Marcsi
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 63 vendég