Kedves Klári! Ha még van türelmed, elküldenéd nekem is a forditott adózáshoz talált nyilatkozatot?
E-mail cimem: csanaad@freemail.hu Köszönöm Csanád
Kedves Klári! Ha még van türelmed, elküldenéd nekem is a forditott adózáshoz talált nyilatkozatot?
E-mail cimem: csanaad@freemail.hu Köszönöm Csanád
Szia Klári.!
Ha lehetséges, én is szeretném ha elküldenéd a nyilatkozatot az alábbi címre : fenyvesjanosne@freemail.hu
Szia Klári!
Gondolom már nagyon eleged van, a sok küldözgetésből.
Ha lehet azért én is szeretném megkapni a nyilatkozatot.
email címem: szilvy77@citromail.hu
Köszönöm
Szia Klári!
Ha lehet szeretném megkapni a nyilatkozatot:
email címem: nagy.eva@axonit.hu
Előre is köszönöm
Szia, Klári!
Ne haragudj, hogy én is ezzel zaklatlak, de ha még van energiád, küldd el nekem is, légy szíves, a nyilatkozatot!
Címem: jacso.adrienne@egering.hu
Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet.
Szia Klári!
Én is szeretném elkérni a nyilatkozatot, ha még lehet, mert nem találtam sehol. Előre is köszönöm
Edit
Szia Klári. Sorbaállok, ha nem állnak még a sor végén. Köszönöm. gerine@freemail.hu
Köszönet garbo-nak is, sikerült letölteni a nyomtatványt, nem is terhellek vele. Köszönöm a segítőkészségedet.
Sziasztok!
hogy megkönnyítsem Klári leterheltségét : a google keresőjébe beírjátok -fordított adózás nyilatkozat címet, akkor ha minden igaz a 3-4 bejegyzés ez a nyilatkozat. Az egyik pdf formátumú csak akkor tölthető géppel, ha olyan az acrobatotok, a másik doc kiterjesztésű és géppel írható bele, formázható.
Üdv.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég