Szia Madora!
Biztos vagyok benne, hogy nem volt semmiféle rossz akarás Bobemama válasza mögött. Ettől függetlenül van úgy, hogy néha mégis megbántva érezzük magunkat, de szerintem mindig tisztázódni szoktak a dolgok. Egyébként nem vagyunk "hülyék". A Szilvi által említetett esetet véleményen szerint legtöbben másként láttuk (mármint úgy ahogy Szilvi). Ehhez kapcsolódott egyszer szintén egy ilyen pontfelajánlós kérdésben, ahogy Validitas (Böbe) szétosztotta a pontjait. Az is nagyon bölcs döntés volt. Úgyhogy szerintem itt a legtöbben átlátjuk, hogy mi a helyzet és ez a lényeg.
Jó pihenést mindenkinek, további jó együttműködést!
Üdv. Kata
Általam igen TISZTELT MINDEKI! ( Akik itt hozzászóltatatok.Bocsi azért is hogy nem egyenként, az sok beírás lenne)
Megkövetek mindenkit, akik ellenséget láttak bennem, de túl rosszak ezek szerint a tapasztalataim.(Na nem itt ezen a fórumon). Tényleg nem akartam rosszat. Nagyon örülök, hogy ilyen önzetlen, jó csapatba tartozhatom. Mégegyszer elnézést, ha valakit akaratlanul is megbántottam gyanakvásommal. S mint Stamasi írja... megittam a kávét, s felejtsük el az egészet.
Sőt Madora minden tiszteletem a tiéd. Köszönöm a pozitív hozzáállásotokat is.
És akkor volna egy javaslatom... ha ti is úgy látjátok... /ÉN legalábbis nem kérek egyetlen egy pontot sem../ tartsa meg a pontjait ...és hát a válaszainkat is mellé..:))
Ami szerintem nem túl biztató a számára mert Stamasi válasza után elgondolkodtam a helyzetén ezzel a bolttal... jobban bele gondolva, iskola, anyagi háttér, kocsi,...ráadásul totál kezdő,.. stb. nagyon meggondoladó ez a bolt átvétel. Lehet, hogy sikerülne, de itt azt hiszem inkább a nemről lehetne beszélni. Úgyhogy én is azt tanácsolom neki, hogy nagyon jól gondolja meg.
Szervusztok! Köszi minden kedves szavatok! Üdv: bobemama
Böbe mama tanácsa a legjobb megoldás. A kérdésfeltevő fogadja el a saját hozzászólását, s megmaradnak a pontjai. Ezen túlmenően fogadja el a felajánlott 25o pontot is, hiszen ezesetben senki nem tartja elfogadhatatlannak e cselekedetét. Ezzel lehetősége lesz sok kérdés feltevésére, hiszen ha a zöldséges boltot üzemeltetni fogja, bizonyára szüksége lesz tanácsra. A segítséget ebben a pozitív hozzáállású csapatban biztosan meg is fogja kapni. Tehát nyugodtan kérdezzen.
Böbe mama!- örülök, hogy nincs közöttünk nézeteltérés, hiszen mindkettőnket a segíteni akarás vezérel ugyanúgy, mint a csapat többi tagját is. Előfordul, hogy az ember a máshol szerzett rossz tapasztalata alapján alkot véleményt, amelyet később felülbírál. Így van ez rendjén.
Kedves MINDENKI!
Köszi szépen mindent. Látom egy kissé felborzoltam az állóvizet, de megérte! Tényleg kiválló a társaság,segítőkész. Akésőbbiekben is lehet rátok számítani. A vállakozással nem sok dolog történt, jött a konkurencia, aki szoláriumot szeretne nyitni! Szevasz! Még tapogatózás zajlik, de a családban senkinek sincs kereskedelmi végzettsége! Nehéz! Jött egy jó lehetőség és szinte semmi sincs meg hozzá, a pozitív hozzáálláson kívűl!
Köszönök minden hozzászólást, tanácsot!
Helló!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég