Adófórum

Adózási és számviteli információk

MI kell egy Zöldséges bolt vezetéséhez?

Egyéni vállalkozók

MI kell egy Zöldséges bolt vezetéséhez?

HozzászólásSzerző: madora100 » szomb. okt. 06, 2007 6:03 pm

Szilvi! Köszönöm a megértésedet, a tanácsod szerint fogok tenni. Elfelejtem az egészet, hiszen Böbe mama sem akart rosszat, csak kijött belőle valami, ami esetleg az általad említett dologgal függött össze. (amit egyébként én is elítélek)Fátylat az egészre, s energiánkat fordítsuk nemesebb célokra. Nevezetesen a napi problémák megoldására.
madora100
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:11 am

MI kell egy Zöldséges bolt vezetéséhez?

HozzászólásSzerző: kovalkata » szomb. okt. 06, 2007 6:32 pm

Szia Madora!

Biztos vagyok benne, hogy nem volt semmiféle rossz akarás Bobemama válasza mögött. Ettől függetlenül van úgy, hogy néha mégis megbántva érezzük magunkat, de szerintem mindig tisztázódni szoktak a dolgok. Egyébként nem vagyunk "hülyék". A Szilvi által említetett esetet véleményen szerint legtöbben másként láttuk (mármint úgy ahogy Szilvi). Ehhez kapcsolódott egyszer szintén egy ilyen pontfelajánlós kérdésben, ahogy Validitas (Böbe) szétosztotta a pontjait. Az is nagyon bölcs döntés volt. Úgyhogy szerintem itt a legtöbben átlátjuk, hogy mi a helyzet és ez a lényeg.

Jó pihenést mindenkinek, további jó együttműködést!

Üdv. Kata

kovalkata
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:15 am

MI kell egy Zöldséges bolt vezetéséhez?

HozzászólásSzerző: bobemama » vas. okt. 07, 2007 3:19 am

Általam igen TISZTELT MINDEKI! ( Akik itt hozzászóltatatok.Bocsi azért is hogy nem egyenként, az sok beírás lenne)

Megkövetek mindenkit, akik ellenséget láttak bennem, de túl rosszak ezek szerint a tapasztalataim.(Na nem itt ezen a fórumon). Tényleg nem akartam rosszat. Nagyon örülök, hogy ilyen önzetlen, jó csapatba tartozhatom. Mégegyszer elnézést, ha valakit akaratlanul is megbántottam gyanakvásommal. S mint Stamasi írja... megittam a kávét, s felejtsük el az egészet.

Sőt Madora minden tiszteletem a tiéd. Köszönöm a pozitív hozzáállásotokat is.

És akkor volna egy javaslatom... ha ti is úgy látjátok... /ÉN legalábbis nem kérek egyetlen egy pontot sem../ tartsa meg a pontjait ...és hát a válaszainkat is mellé..:))  

Ami szerintem nem túl biztató a számára mert Stamasi válasza után elgondolkodtam a helyzetén ezzel a bolttal... jobban bele gondolva, iskola, anyagi háttér, kocsi,...ráadásul totál kezdő,.. stb. nagyon meggondoladó ez a bolt átvétel. Lehet, hogy sikerülne, de itt azt hiszem inkább a nemről lehetne beszélni. Úgyhogy én is azt tanácsolom neki, hogy nagyon jól gondolja meg.

Szervusztok! Köszi minden kedves szavatok! Üdv: bobemama

 

 

bobemama
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:12 am

MI kell egy Zöldséges bolt vezetéséhez?

HozzászólásSzerző: madora100 » vas. okt. 07, 2007 9:13 am

Böbe mama tanácsa a legjobb megoldás. A kérdésfeltevő fogadja el a saját hozzászólását, s megmaradnak a pontjai. Ezen túlmenően fogadja el a felajánlott 25o pontot is, hiszen ezesetben senki nem tartja elfogadhatatlannak e cselekedetét. Ezzel lehetősége lesz sok kérdés feltevésére, hiszen ha a zöldséges boltot üzemeltetni fogja, bizonyára szüksége lesz tanácsra. A segítséget ebben a pozitív hozzáállású csapatban biztosan meg is fogja kapni.  Tehát nyugodtan kérdezzen.

Böbe mama!- örülök, hogy nincs közöttünk nézeteltérés, hiszen mindkettőnket a segíteni akarás vezérel ugyanúgy, mint a csapat többi tagját is. Előfordul, hogy az ember a máshol szerzett rossz tapasztalata alapján alkot véleményt, amelyet később felülbírál. Így van ez rendjén.

madora100
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:11 am

MI kell egy Zöldséges bolt vezetéséhez?

HozzászólásSzerző: Grelex » vas. okt. 07, 2007 6:24 pm

Kedves MINDENKI!

Köszi szépen mindent. Látom egy kissé felborzoltam az állóvizet, de megérte! Tényleg kiválló a társaság,segítőkész.  Akésőbbiekben is lehet rátok számítani. A vállakozással nem sok dolog történt, jött a konkurencia, aki szoláriumot szeretne nyitni! Szevasz! Még tapogatózás zajlik, de a családban senkinek sincs kereskedelmi végzettsége! Nehéz! Jött egy jó lehetőség és szinte semmi sincs meg hozzá, a pozitív hozzáálláson kívűl!

Köszönök minden hozzászólást, tanácsot!

Helló!

Grelex
 
Hozzászólások: 0
Csatlakozott: kedd ápr. 05, 2016 10:16 am

Előző

Vissza: Egyéni vállalkozók

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 37 vendég