Adófórum

Adózási és számviteli információk

ügyfélkap reg.megszüntetés

Elektronikus bevallás

HozzászólásSzerző: NErika » hétf. aug. 06, 2007 7:00 am

Szia!

Én január 30.-i dátummal kértem a törlést, (könyvelő váltás miatt ) de az biztos hogy nem 30 nap alatt intézték el, napra pontosan nem emlékszem de 6 hét lehetett. Türelem,  meg fogják csinálni  

Üdv Erika 

NErika

HozzászólásSzerző: Balázs70 » hétf. aug. 20, 2007 6:00 am

Sziasztok!

A könyvelő váltás miatti törlést - lehet hogy 30 napjuk van rá - de nem szokta ennyi idő alatt az APEH elvégezni, nekem már volt 3 hónap is amíg levették. A lényeg, hogy amikortól visszavontátok az állandó megbízást (az APEH ügyfélszolgálatra beadás dátuma, vagy a postai feladás dátuma) onnantól kezdve hiába vagytok még fenn a felületen nem lehet szankcionálni titeket a be nem adott adatszolgáltatás/bevallás miatt.

Üdv Balázs

Balázs70

HozzászólásSzerző: falusiné » pén. aug. 24, 2007 4:56 am

Igen, van tapasztalatom, 3 ügyfelem küldte be még 2007. májusban a 07T182-es nyomtatványt, és még mindig szerepelnek a jogosultságom mellet.

Üdv, Rozália

falusiné

HozzászólásSzerző: kovalkata » pén. aug. 24, 2007 6:04 am

Szia Mari!

Nekem is rájuk kellett telefonálnom, mert csak az adószámosat törölték ki, az adóazonosító még ott maradt. Aztán amíg telefonáltam velük, addig meg is oldotta az ügyintéző és az is lekerült. Egyébként könyvelőváltás miatt is volt, hogy egy hónap múlva is fenn volt még, akkor is rájuk telefonáltam és azt mondták, hogy mivel nagyon sok megy be, kicsit csúszik a törlésük. Úgyhogy szerintem az a 30 nap sem biztos náluk.

Üdv. Kata

kovalkata

HozzászólásSzerző: kohnmari » pén. aug. 24, 2007 6:15 am

Sziasztok!

Csoda történt! Most néztem meg az ügyfélkaput, s mindhárom lekerült a nevemről adószámostól, adóazonosítóstól. Nem telefonáltam rájuk, 2 hónap alatt elintézték.

Üdv.Mari

kohnmari

HozzászólásSzerző: kovalkata » pén. aug. 24, 2007 6:19 am

Szia Mari!

Fogadd gratulációmat!

Kata

kovalkata

Előző

Vissza: Elektronikus bevallás