Szia!
Az ügyfélkapus regisztráció megszüntetését ugyanúgy az okmányirodában kell intézni, mint amikor megkérted.
Ha arra gondolsz, hogy állandó meghatalamazásodat akarod megszüntetni valamelyik ügyfeled miatt, akkor a 07T182-esen kell az Apeh felé jelenteni.
Üdv. Szilvi
Sziasztok!
Van már valakinek tapasztalata abban, hogy mennyi idő alatt törlik a meghatalmazást? Kb. 3 hete küldtem 3 db 07T182-est, de még mindíg a "nevemen" vannak.
Üdv. Mari
Szia Mari!
Nekem egyszer a regisztrációra mondta az APEH, hogy 30 nap az államigazgatási ügyintézési hat. idő. Lehet, hogy itt is annyi. De csak lehet. Szerintem hétfőn hívd fel őket.
Üdv: P.Zsuzsa
Szia Mari!
Valahogy bennem is ez a 30 nap maradt meg, úgyhogy még időben vannak.
Üdv. Szilvi
Szia Zsuzsa!
Azért vagyok viszonylag nyugodt, mert mindhárom megszűnt egyéni vállalkozó, bevallást már nem fognak várni tőlem. Üdv. Mari
Szia!
Ha nem vállalkozás megszünése, hanem könyvelő váltás miatt jelented , jó ha van róla valami papir hogy a te bevallási kötelezettséged dátum szerint meddig tartott. Marcsi
Szia Napraforgó!
Nálam nem törölték, az egyik még tavaly megszűnt, csak még megvártam, hogy májusban elküldjem neki az 53-asát, s most akartam töröltetni - kb három hete -, de az adószámával, adóazonosítójával még mindig a nevem alatt van. Üdv. Mari
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég