Sziasztok kati és Kovacs!
Amennyiben elektronikus úton történik a feltöltés, akkor a T-mobil küld számlát. A számlán fel van tüntetve az a telefonszám, amire a feltöltés érkezett. Tehát ez a része még az APEH-nak is elfogadható lesz, mert tudom bizonyítani, hogy arra a telefonszámra érkezett a feltöltés, ahol a társasház a szerződő.
Hívásrészletezést, meg úgy tudom, hogy kb egy éve lehet már kérni, legalábbis a T-mobil-nál. Személyesen kell befáradni az üzletbe és egy évre visszamenőleg lehet kérni a részletezés függetlenül attól, hogy előfizetős vagy feltöltős a kártya. 30 napra 1250 ft-ba kerül.
Gondolom minden telefontársaságnál ezt lehet igényelni, valszeg szabályozza a Hírközlési törvény és az Általános Feltételek ....stb.
A részletezéssel tudom bizonyítani, hogy csak a ház lakóit, az önkormányzatot, a bankot, a szerződésben álló közüzemi szerveket hívom csak. Biztos furcsa, de ebben az esetbe böcsületesen be is van ez tartva. Bár tudom, hogy a böcsület és a bizonyítás az nem egy és ugyanaz :)
Az érdekel, hogy a "speciálisnak" számító társasházak esetében, ahol nincs alkalmazott vagy van alkalmazott, hogy ott miképp kell elszámolni a telefonos költségeket? Ha van olyan, aki csinál ilyesmit kérem írja meg.